Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek szakítás után sikerült az újra kezdés? Ha igen mennyi idő után?
ma 22:12
És ti beszéltetek egymással az egy hónap alatt?Ki szakított kivel és ki kezdeményezett?
Ez a téma engem is érdekelne. Két és fél év után szakítottunk, most két hónapja. De mégsem bírunk végső búcsút venni egymástól, azóta is beszélünk majdnem minden nap, és most a találkozót fontolgatjuk... :S
Nem tudom hiba lenne-e. Mert szeretjük egymást, de más felé haladunk, máshol látjuk magunkat 10 év múlva, ez, a főgond nem változott. :(
2. vagyok
Ő szakított velem, sokat féltékenykedtem és veszekedtem vele emiatt. És mivel én nem bírtam elviselni a szakítást ezért beszéltünk folyamatosan az 1 hónap alatt. Próbáltam rávenni, hogy találkozzunk de egyszer sem ment bele. Aztán a suliban matrkból eléggé elbaltáztam vmit és mivel sohasem buktam meg semmiből (még félévkor se), eléggé bepánikoltam:D Ő meg jó matekos, megkértem hogy segítsen. Nagy nehezen belement. Nem volt bennem hátsó szándék, egészen addig amíg nem találkoztunk. A vége az lett, hogy kiveséztük a bajokat és újrakezdtük. Persze az elején nem volt egyszerű, én azt hittem, hogy csak kegyelemből kezdte újra velem. De ahogy telt-múlt az idő, egyre jobb és jobb lett. Talán az a kulcsa az egésznek, hogy mindent el kell mondani a másiknak és ha vmi nem jó, akkor nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá, mert minél erősebben szorítod annál inkább kicsúszik a kezedből, mint a szappan:D Egészen mostanáig merülnek fel problémák, veszekszünk, de ez normális. Csak megtanultunk bocsánatot kérni a másiktól és elismerni, ha vmelyikünk hibázott.:)
igen, van ilyen.
engem elhagyott a párom egy csúnya, gazdag csajért.
2 évig fordította mindenféle hazugsággal ellenem.
aztán szépen kiderült, elhagyta, annyira megutálta hogy soha nem beszél többé vele.
én meg végig küzdöttem érte, és már fél éve minden jó :)
úgyhogy nincs lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!