Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után törtöltétek az exet fbról, emailt telefonszámot smst mindent?
mi a jobb ? mondjuk annak sok értelme nem lenne ha őt törölném ,a haverjait is kéne ..-de lehet megkönnyebbülnék ha tudnám már Nem az életem része sehogy se.
Nálatok hogy volt ?
nem töröltem. megvan a száma is... de tényleg, nem ismered utána többé, hogy szakítottál vele vagy mi?
nem mazochista szokás ez. attól még ismerem. kész. van a múlt, az részben közös, aztán ennyi. minden szakításod után rohansz törölni? és akkor hová tűnik a múltad? el kell fogadni, idővel, hogy igenis voltak jó, közös, pozitív dolgok és ezeket minek eldobni?
attól még szoktunk beszélgetni, egyszer-kétszer elmentünk társaságba, bulizni is.. persze akkor már nem úgy együtt. na igen, azért idő kellett... de az nem az én szokásom szerintem lóf.szhüjeség emiatt törölni meg törölni meg haverokat is meg f.szom. :D
Ha egy több éves kapcsolat, esetleg válás volt és elképzelhető, hogy bármit, amit kiteszel fb-ra, azt felhasználhatja ellened vagy bánthatja az új párodat, akkor le kell törölni! Esetleg olyan csoportba tenni, aki semmit sem láthat a dolgaidból. Ugyanezt el kell játszani a közös ismerősökkel.
A telefonszámát nem törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!