Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú csak a telefonszámot kéri el és az msn címet nem, akkor csak barátságot akar?
Biztos, hogy van msn-je, de nem kérte el(én pedig nem fogom, lehet régimódinak titulálni de szerintem ez a fiú dolga). Írt egy párszor smst, de semmi komolyról nem volt szó.
Szerintetek is csak barátság lesz belőle?
Írnátok kort és nemet is?:)
Köszi:)
Az én msn címem kérhetné XD mert nincs msn-em XD
Én úgy vagyok vele,ha valaki akar vmit akkor hívjon fel vagy írjon sms-t :)
22/L
Szerintem jogosan nem kérte el az msn címet.Én is utálom, de a csajok mindig msn-en akarnak beszélni stb, közben ott tudják a legkönnyebben átb*szni az ember fejét...
Jobban megakar ismerni az biztos.Majd lép ha tényleg akar valamit.
20F
lehet nem szokott msnen lenni, vagy nem sokba nézi a netes csevegést, ahogy én sem. Lehet nincs állandó nete, vagy rossz a gépe..ki tudja ezt..csak azért van, hogy tudjak beszélni ingyen, de a szerelmi ügyeimet személyesen intézem.
Am meg beszélgess vele, akár te is elhívhatod barátilag valahová, hihetőbb, ha kb mentek vagy 5en, és őt is hívod, csak haverkodj, ha ő is annyit akar, az kiderül, és ráfoghatod, hogy te is csak annyit akarsz, és nincs beégés. Ha meg többet akar, akkor meg tenni fog érte, ennyire egyszerű!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!