Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még? Kezdem feladni

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még? Kezdem feladni

Figyelt kérdés

Van még őszinte,hűséges, kedves srác

Kezdek kiábrándulni az összes srácból... Nyugtassatok meg, hogy léteznek még normális pasik...

2012. márc. 25. 19:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nincsenek, add fel, én feladtam
2012. márc. 26. 17:11
 22/23 anonim válasza:

Vannak rendes srácok, akik be is vallják nektek lányoknak, hogy tetszel neki csak aztán jön a lekoptatós duma, hogy "most nem akarok kapcsolatot" és kb két hét múlva már egy tirpákkal jöttök össze ! Olyan furcsa, hogy többször hangzik el ez a kérdés itt Gyakorin fiúktól lányoktól egyaránt !

Nem megbántás képpen, de már rohadtul elegem van az ilyen önsajnáltatós kérdésekből !Nem értem, hogy a mai világban miért jó csak divatból járni valakivel !Itt veri mindenki a nyálát, hogy hú pasim van meg hú csajom van ! Ha ennyire

szeretnétek normális kapcsolatot akkor tennetek kéne érte mind fiúknak és lányoknak is egyaránt !1. Nem a discoba kell ismerkedni! 2.Miért kell fejben elítélni nektek lányoknak azt a srácot aki talán visszahúzódóbb és barátságosabb mint az egoista alfahímek ! Komolyan mondom ahogy én megfigyeltem az embereket körülöttem híresnek kell lenni hogy egy csaj szóba álljon veled ! Neked kell lenni a táncparkett ördögének a falu bikájának és még hagy nem mondjak több jelzőt ! Vissza térve a kérdéshez! Akkor fogsz értelmes párt és nem pasit hanem "párt" találni ha nem itéled el a rendes őszinte fiúkat legyenek akár milyen

szerények vagy visszahúzódóbbak és adsz neki esélyt, hogy neki és magadnak hogy megismerjétek egymást ! Mert ma már az emberek külsőből ítélnek ! Nem mondom hogy nem fontos ! De lehet valaki akármilyen sexy vagy trendi ha legbelül egy szemét marha ! Köszöntem szépen ez a véleményem elég hosszú! Akinek nem tetszik az úgyis fikázni fogja :D !

2012. márc. 26. 17:55
 23/23 Attila9302 ***** válasza:

Kedves 17:55 ös válaszoló

Szívemből szoltál :)

2012. márc. 26. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!