Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még? Kezdem feladni

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még? Kezdem feladni

Figyelt kérdés

Van még őszinte,hűséges, kedves srác

Kezdek kiábrándulni az összes srácból... Nyugtassatok meg, hogy léteznek még normális pasik...

2012. márc. 25. 19:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Vannak, de lúzernek tartják őket. ÉS az annyi visszautasítástól becsődőlnek.
2012. márc. 25. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:

Nahát nahát. Most már az őszinte, hűséges kedves fiúk kellenek? Eddig ment a kúrás össze vissza a nagymenőkkel. Aztán csodálkoznak a lányok, hogy otthagyták őket. Pedig annyira férfiasan cukik, amikor vedelnek cigiznek meg dugnak egyszerre. És az a füstszag üüüümmm micsoda férfi úúú mindjárt meleg leszek énis.

Bocs de ki kellett adnom magamból már ezt. Az összes lány a bunkó parasztokat szereti. A többit meg férfiatlannak találjátok mert mondjuk tanul meg elfoglalt. És erre azt mondjátok, hogy unalmas. Mert az kell, hogy egy fiú legyen bulis meg népszerű

Friendzone-King

2012. márc. 25. 19:50
 13/23 A kérdező kommentje:
20-leszek, nem hiszem, hogy annyira fiatal vagyok.
2012. márc. 25. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:

sőőt öreg vagy! :)

eddig még nem is találtál egyáltalán senkit sem?

vagy megcsaltak elhagytak?

vagy neked nem tetszik senki vagy te nem tetszel senkinek?

vagy meg sem próbálsz több pasit megisdmerni?

2012. márc. 25. 20:05
 15/23 anonim ***** válasza:

Sziaa

Én is az vagyok :-)

és 20

Honnan vagy? :D

2012. márc. 25. 20:09
 16/23 anonim ***** válasza:

én k..ára kedves vagyok, úgyhogy írsz nekem privátot vagy...

:D

Nem is hazudgálok, és hűséges is vagyok. Vagyis lennék :D

2012. márc. 25. 20:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok és semmi sikerem a Nöknél a saját korosztályomban.

A válasz nagyon egyszerü.

22 éves vagyok, nem túl Férfias kinézetü, de igényes. 19 évesen fel kellett függesztenem a továbbtanulásom, tehát most vágok bele újra. Jelenleg dolgozom teljes munkaidöben, van egy mellékállásom, járok iskolába, tele vagyok célokkal, amiket csak így tudok megvalósítani. Egyedül élek, van egy pici lakásom, szüleim nem támogatnak.

Van egy kollegám, drogfüggö, a mának él, semmi célja, gondjai vannak még a tisztálkodással is és van sikere a Nöknél....

Nem értem!

Ezen és még pár hasonló példa alapján kiindulva nem tudom kijelenteni, hogy csak a külsö számít, azt sem, hogy csak a belsö, bár ez köztudott, hogy nem sokat számít, azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy a Nök nagyon nagy százalékának a sz@rra és a látszatra van igénye, nem másra.

2012. márc. 25. 20:34
 18/23 anonim ***** válasza:
ADD FEL! Nincs ilyen pasi! Mi pasik mind 1-től 1-ig bunkó k*csög, sz@rházi , szemetek vagyunk! :)
2012. márc. 25. 21:06
 19/23 Attila9302 ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Igenis vannak kedves és normális srácok,de mint olvastam elég sokan keresik őket.

Ha kedves srácra vágytok akkor amikor az utcán odamegy hozzátok mért külditek el őket?

Tisztelet a kivételnek.

2012. márc. 25. 21:08
 20/23 anonim ***** válasza:

ahhoz úgy se vonzódnál mert töketlennek tartanád xD

csak azért írod, hogy ilyet akarsz mert vmi keménycsávó megbántott

2012. márc. 25. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!