Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárultam a barátnőmnek, hogy szeretem, és elfordult tőlem :/ mit tegyek?
Beleszerettem egy barátnőmbe (aki szintén leszbikus). Jóban voltunk, nagyon is az utóbbi időben, megbíztunk egymásban, rengeteget partyztunk együtt és sokat hülyültünk. Mindez így ment addig, amíg fel nem húzott azzal, hogy miért nem árulom el neki, kibe vagyok szerelmes (mert ugyebár ő az). Addig idegesített a lelki zsarolásaival, amíg végül már nem bírtam tovább, nem akartam neki hazudni, és elmondtam neki, hogy őt szeretem. Akkor azt mondta, hogy ezzel nincs gond, és nem fog megromlani a barátságunk, sőt, köszöni, hogy elmondtam, de maradjunk csak barátok. Én ezt a választ vártam, és örültem, hogy nem fogunk eltávolodni. Viszont időt kért tőlem, amit megértek, de azt mondta, attól függetlenül fogunk beszélgetni. Ehhez képest amióta elmondtam neki egy szót sem váltottunk, átnéz rajtam, nem köszön :/ a bibi, hogy osztálytársak vagyunk, sőt, egy a haveri társaság is, és egy csomó közös programon együtt vagyunk...és így elég gázos, hogy nem beszélünk egymással :S szerintetek mit csináljak?? Menjek oda hozzá, hogy beszéljek vele, vagy inkább tegyem amit eddig?? (mivel időt kért, nem megyek oda, nem akarom, hogy azt higgye, rá akarok akaszkodni...de mindig köszönök és figyelembe veszem ha jelen van, csak ő velem nem teszi ezeket...)
17/L (értelmes válaszokat kérnék, az agyamentek és a mindenkit divatleszbinek nézők álláspontjára nem vagyok kíváncsi, köszöntem!! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!