Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek húsvétra a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Olyan 2ezer forintig gondoltam valami ötleteset! Lécci adjatok tippet mert fogalmam sincs. Ne olyan hétköznapit...újat!:)2012. márc. 24. 20:34
1/14 anonim válasza:
Húsvétra semmit. Locsold meg és kész!
És ezt csajként mondom. Attól hogy ünnep van, nem kell millió hülyeséggel elhalmozni minket. Menj át, locsold meg, legyél kedves, egyél sütit és annyi!
2/14 Agytörzsi Prof. válasza:
Vegyél neki 2000ért tojást, ő majd szétosztogatja utána! Ez nem hétköznapi.
3/14 A kérdező kommentje:
tudom h kapni fogok tőle vmit...azért is akarok én is adni valamit. az mind1 h most 500,1000,2000ft, csak legyen valami ajándék, valami ötletes.:) értitek:)
2012. márc. 24. 20:42
4/14 anonim válasza:
semmit nem kell húsvétra venned, és valószínűleg te sem kapsz semmit. ilyet még nem is hallottam, hogy ilyenkor ajándékozás..
6/14 anonim válasza:
Fest be a golyóidat,valami viccesre.25/l
8/14 anonim válasza:
Mi csak családon belül ajándékozunk húsvétkor, szülők is kapnak csokinyuszit, meg mi, "gyerekek" (huszonévesek vagyunk) is. Eszembe nem jutna a páromnak ilyenkor ajándékot venni. Max. ha meglocsol, akkor kap egy csokitojást v. nyuszit.
9/14 A kérdező kommentje:
hát nem tudtam h ennyire ellene vagytok. de akkor asszem lessz meglepinek egy nagy kindertojás, vagy valami hasonlo aztán kész:)
2012. márc. 24. 22:19
10/14 anonim válasza:
Állítsd fel a szerszámod..piros masni rá..Meg lesz a hatása:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!