Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat, ha a bnőmet láthatom más pasival, vagy a tudtommal félrelép, és utána beszámol, . Persze közben én hűséges vagyok. Lányok Ti belemennétek egy ilyen egyoldalúan nyitott kapcsolatba? Párok van akiknél ez a felállás működik?
Persze,ez szituáció kérdése,és Te sem biztos ,hogy mindenkinek el akarnád mondani,hogy erre gerjed a pasid,és hogy tud a félrelépésedről...és vannak olyan férfiak akiket zavarna ha ott vagyok,esetleg feszélyezné...a dolog után egy részletes beszámoló is elég számomra,meg eleve a tudat,hogy mással volt a Nőm..és ha van mód kukkolni az is jó megoldás...de ha Téged nem zavarna és a pasi is belemegy ha fölveted neki a kérdést akkor szívesen jelen vagyok...
eddig az 1. olyan kapcsolatban ahol nyitott volt a lány ilyen játékokra,ő nem akarta,hogy ott legyek,de beszámolt..a 2. ilyen kapcsolatomban eleinte szintén nem lehettem jelen,aztán egy pasi fix szeretője lett és egy idő után néha nézhettem....a 3. nál meg a lány exe lett bevonva,ő benne volt,hogy nézzem,de csak 2x jött ki úgy a lépés hogy jelen voltam,többnyire kettesben voltak...tehát elég rugalmas vagyok,ahogy alakul,a lényeg,hogy Te élvezd a dolgot,és utána mondjuk még kényeztetteted Magad orálisan velem részletesen beszámolj..:)
Kedves Hölgyek!
A megfelelő helyen és időben nem kell titkolni, hogy ilyen párjuk van. Tessék büszkének lenni rá, hogy uralkodhatnak.
Engem az sem zavarna ha mutogatná a párom, hogy erényövben tart, és ilyeneket játszik velem :)
Esetleg pórázon vezetne az utcán. :)
Ezért vagyunk mások :)
Én Örülnék neki ha mindenki tudná hogy a párom birtokol.
Az kemény, azért megnézném ahogy az utcán mondjuk a hetes megállója előtt egy nő porázon vezet egy ipsét
Az meg csóválja a farkát :)))
Ez egy igen érdekes dolog.
Én sem vagyok egy alázatos típus. Sőtt!
Valószínű, hogy a hasonló emberek a való életben vezető típusok.
Én mégis bevállalnám, vágyom rá, hogy pórázon tartsanak.
Engem nagyon vonzz a kiszolgáltatott helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!