Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat, ha a bnőmet láthatom más pasival, vagy a tudtommal félrelép, és utána beszámol, . Persze közben én hűséges vagyok. Lányok Ti belemennétek egy ilyen egyoldalúan nyitott kapcsolatba? Párok van akiknél ez a felállás működik?
Öreg ez nagyon kemény.. :) Én totál az ellenkeződ vagyok, már a gondolattól is agresszív leszek hogy valaki hozzá nyúl a csajomhoz. Tőből törném le a karját a csávónak.
:)
Értem,. hát igazából neked egy nyílt kapcsolat az ideális ezek szerint, ahol nyugodtan félre lehet k+rni.. Viszont hosszútávon ez neked nem jó, azért biztos vagyok benne te is szeretnél családot feleséget ott ez nem fér bele.
Nekem van egy ötletem, hogy lehetne ezt áthidalni úgy hogy ne legyen benne harmadik fél. Szado-mazo.. de most halál komolyan. Vagy leginkább szado éd olyan csajt kell találnod hosszútávra aki szívesen "megbüntet" de mellette normális hosszú távra lehet tervezni vele, család stb..
Lehet ha lenne egy ilyen barátnőd nem vágynál másra, harmadik fél, kielégítené benned ezt a dolgot és normális kapcsolatod is lehet. :))
Egy próbát megér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!