Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat, ha a bnőmet láthatom más pasival, vagy a tudtommal félrelép, és utána beszámol, . Persze közben én hűséges vagyok. Lányok Ti belemennétek egy ilyen egyoldalúan nyitott kapcsolatba? Párok van akiknél ez a felállás működik?
Szerintem jobban jársz ha olyan lányt keresel aki szimplán domina büntet rendesen ahogy kell, el is fenekel alaposan ha rossz fiú voltál, de nem kavar össze mással. Elhiszem hogy ez téged nem zavar, meg izgat de ha belegondolsz, hogy egy olyan nő, aki lazán félre!kr meg belemegy ilyen dolgokba sanszos hogy nem egy ideális anya. nem? Persze lehet hogy tök normális de sanszos hogy nem. Viszont ha csak domináskodtok ketten, akkor lehet még tök jó. Gondolj a leendő gyerekekre is. :)
Nem tudsz meglenni a megcsalásos rész nélkül, "szimpla verésekkel?" :)
Nem vagy egyedül ezzel.
Én is ilyen vagyok.
Mondjuk én sosem vágytam rá hogy más pasi nedveit lenyaljam. Ez már nekem túl sok. Az engem is izgat, hogy a párom mással szeretkezik előttem és nekem még fel sem állhat, mert nem veszi le az erényövet rólam.
Vagy az ha teljesen nőnek öltöztet és miközben őt dugják ő engem dug felcsatolhatóval.
Én egyáltalán nem vonzódom férfiakhoz. Nem is tudnám elviselni hogy férfivel legyek.
A gond az hogy nekem az nagyon fontos hogy a páromnak csak én kelljek. Biztosítson róla, hogy én vagyok a legfontosabb, és ezek csak alkalmi játékok. Ez nagyon nehéz.
Természetesen,ha találkoznék egy számomra magával ragadó ,jó fej,domináns perverz lánnyal akivel kölcsönösen megvan a szikra,akkor nem lenne kizáró ok,hogy nem szeretne félre lépni,vagy más férfival lefeküdni,,,,
,,de persze ha olyan esetleg Nálam 8-10 idősebb Nővel találkoznék akivel szintén megvan a szikra és a vonzalom,ráadásul tetszenek neki a cuckold ,megcsalós játékok annak is örülnék...
Az a kapcsolatom is ahol közel 3 évig működött ezen játék,egy nálam 6 évvel idősebb Nővel volt...
...tehát nyitottan várok,és biztos vagyok benne,hogy majd jön az igazi,addig meg elvagyok alkalmi,laza kapcsolatokkal,akik nem is feltétlen tudják ezen vágyaimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!