Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat, ha a bnőmet láthatom más pasival, vagy a tudtommal félrelép, és utána beszámol, . Persze közben én hűséges vagyok. Lányok Ti belemennétek egy ilyen egyoldalúan nyitott kapcsolatba? Párok van akiknél ez a felállás működik?
Figyelt kérdés
30 éves férfias sportos férfi vagyok,de a fent említett perverzióm egész tini korom óta megvan..szexuálisan van bennem némi sub (alárendelt) hajlam,és a megalázottság ezen formája pörget igazán..igen az is ha utána le/ki kell nyalnom a másik férfi nedveit..nem vagyok bi az alázás érzése miatt izgat..a "beteg ,perverz ,állat vagy" jellegű válaszokat csak azért nem várom,mert nem sok új infót hordoznak számomra,,erre magam is rájöttem több mint 10 éve:))2012. márc. 25. 03:25
121/153 anonim válasza:
na akk egy 3. személy valaki?? :D
nézelődhetsz neten... :)
122/153 A kérdező kommentje:
Ezen már nem fog múlni az biztos.....:))
2012. aug. 7. 19:09
124/153 anonim válasza:
Kedves Csák Ányos!
Te is az vagy. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni, és nem kell minősíteni.
Tudod, mint a tv elkapcsolsz ha nem tetszik a műsor. :)
125/153 anonim válasza:
csak tudod én szeretem kritizálni az idiótákat
126/153 anonim válasza:
Gyakorolhatnál magadon :)
Önkritikát
127/153 anonim válasza:
ez is belefullad egy hülye beszólásába ?
Ne foglalkozzatok már az ilyenekkel. Ha észre sem vesszük akkor lekopnak.
128/153 anonim válasza:
Nagyon leült a téma. Másnak sincsen szerencséje? Párom bulizni megy egy barátnőjével a jövő héten, és biztattam egy kicsit hogy nyugodtan engedje el magát, flörtölgessen, csókolózzon mással, de persze hiába.
Úgy tűnik erről le kell mondanom pedig mondtam neki, hogy ez nem jelenti azt, hogy én is más nővel akarok lenni.
129/153 anonim válasza:
Én mikor elolvastam a kérdést, magamra ismertem. Annyi kivétellel, hogy én nem vetem rá magam ha bi dolgokra kér a nőm, se arra hogy megalázott legyek. Engem kifejezetten az izgat, ha barátnőm egy nagy farkú pasival kefél, de ha nem is nagy, akkor vastag, mindegy csak legyen nagyon az enyémnél (16/4) ..és láthassam hogy élvezi. Egyszer volt ilyenben részem addig mondtam neki míg az egyik exével meg nem csinálta akinek 22 centi volt, és baromi nagyon élmény volt h leskelődhettem. Hozzá se értem és már elmentem..aztán tizenotperc mulva megint. sajnos a végén kicsit felébredtem az álombol mert azt mondta a bnőm h neki nem volt jo és csak miattam csinálta, meg fájt is neki. Most probálom azzal rávenni, hogy hátha egy vastagabb pénisz jobb élvezetett v erőteljesebb orgazmust nyujt neki, mint az enyém.. baromira élvezném. Szerintetek az enyémtol vastagabb jobb érzés? Vagy nője válogatja? Meg ha tud valaki milyen tippeket tudtok, h néha (pár havonta ) rávegyem a barátnőmet ?
130/153 anonim válasza:
Ha már egyszer belement a dologba, akkor csak neki megfelelő partnert kell találni. Mondd el neki, hogy megint szeretnéd ha megtörténne, és keressetek közösen valakit, aki nagyon tetszik neki, biztos van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!