Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat, ha a bnőmet láthatom más pasival, vagy a
tudtommal félrelép, és utána beszámol, . Persze közben
én hűséges vagyok. Lányok Ti belemennétek egy ilyen
egyoldalúan nyitott kapcsolatba? Párok van akiknél ez a
felállás működik?
111/153 A kérdező kommentje:
Nekem meg pont arra lenne szükségem; hogy egy olyan pasit találjak mint te.Ebből a szemszögből.A párom ennek az ellenkezője:)
2012. júl. 27. 02:42
113/153 A kérdező kommentje:
Egyrészt nagyon reménykeltő és roppant jó érzés,hogy ennyi izgalmas nő van aki számára kimondottan ideális lenne az én beállítottságom,másrészt viszont nem értem,hogy az életben mostanában miért csak olyan lányokkal talalkozok akik számára a hűség és a szexuális monogamia elkepzelhetetlenül elválaszthatatlan része a parkapcsolatnak.....:))))
Az nekem is nagyon tetszene ha egy másik nő döngetné a kedvesemet. Esetleg még engem is megdöngethetne úgy, hogy az egész légyott alatt engem a lányok erényövbe zárnának.
Ez nekem nagyon tetszene és mellette nagyon megalázó is lenne egyben.
2012. júl. 27. 21:17
hát figyelj,ezzel nem vagy egyedül...az én párom 33éves én 16voltam mikor összejöttünk,most 18vagyok(/L) és őt is izgatja az h esetleg 3asban...az h mással feküdjek le(nélküle) az szóba se jöhetne,de így h hárman neki is bejönne és szokta is emlegetni,szóval nem vagy egyedül ezzel az érzéssel... :) mondjuk ő nem benne bele sztem abba h ráélveznek mondjuk a seggemre és ő nyalja le...szal az már dúrva lenne neki,de ez a 3-as téma nála se tabu... :D
2012. júl. 28. 19:17
116/153 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom,hogy több férfitársammal osztozkodunk ezen a perverzión,hogy élvezzük ha a kedvesünket mással láthatjuk..:) csak szerintem sajnos sokkal több férfi szeretné ezt,mint ahány nő nyitott erre...
Nekem pedig még bonyolultabb a megfelelő társ megtalálása,mert én a játékban az alárendeltséget is nagyon élvezzem,és bizony szívesen nyalnám fel a szerelmem popsijára spriccelt nedveket melyek az aktuális szeretőtől származnak.... :))
na jó,azért ez már egy kicsit dúrva nem? nem tartod undorítónak?mondjuk megnézném,azt nem mondom h nem,de a páromtól nem fogadnám el h nyalogassa másét... :)
(115 vagyok) :)
2012. júl. 29. 12:13
118/153 A kérdező kommentje:
Persze van bennem némi undor a dologtól,de mivel szexuálisan pörget a megalázottság így kettős érzések vannak bennem...egyrészt megalázónak érzem más férfiét lenyalni főleg a szerelmemről,másrészt a dolog perverziója roppant mód fel is izgat...tehát tapasztalatból mondom ,hogy ez úgy néz ki nálam,hogy igencsak fintorgó arccal teszem meg még bele is pirulva a szégyenérzetbe és az undorba,sőt kell hozzá a párom határozott utasítása is ,hogy megtegyem,mert magamtól nem biztos hogy képes vagyok rá,de miközben megteszem elképesztően ,letagadhatatlanul fel is izgulok....:))))
Hosszu ideje terveztuk de par napja lefekudt massal es beszamolt:) allati izgi volt mindenkinek:))
2012. aug. 2. 22:47
mennyi unatkozó degenerált állat van ezen az oldalon
2012. aug. 7. 18:31
Kapcsolódó kérdések: