Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat, ha a bnőmet láthatom más pasival, vagy a tudtommal félrelép, és utána beszámol, . Persze közben én hűséges vagyok. Lányok Ti belemennétek egy ilyen egyoldalúan nyitott kapcsolatba? Párok van akiknél ez a felállás működik?
Én is azzal értek egyet, hogy ezt a fajta élvezetet csak egy másik férfi szereplése tudja megadni. Két nő egymáson teljesen más érzéseket hoz elő, teljesen másfajta izgalom. Nőre képtelen lennék féltékeny lenni, míg férfire nagyon. Pont ez a kettősség adja az egész egyedi izgalmát.
Számomra a szerelem megléte is hozzátartozik ehhez, mert ha csak egy olyan nőről, olyan páromról van szó, akibe nem vagyok szerelmes, akkor féltékeny sem leszek rá igazán, mert annyira nem érdekel.
De ha tényleg szerelemmel szeretem, és akkor szeretkezik egy másik, nálam természetesen jobb fizikumú, jóképűbb férfival, akkor az hihetetlen izgalmi értékkel bír.
Személy szerint azt preferálom, ha nem vagyok jelen a szeretkezésnél, hanem kettesben vannak, így semmiféle befolyást nem okoz a jelenlétem. Tökéletesen természetes az egész, amibe csak a párom van beavatva, elcsábítja a férfit és szeretkeznek, mert így eredeti a helyzet. Ha ott vagyok és meg van minden előre beszélve, a játék, a szerepek, akkor az annyira nem izgató számomra.
Az egész után vagy elmeséli, mit és hogyan csináltak, de a legideálisabb a rejtett kamera, amit "élőben" tudok nézni.
Persze ehhez meg kell találni a megfelelő nőt, de ez majdnem reménytelen. :)
Szerintem Nő és Férfi bevonásával is izgalmas és alázós tud lenni ez a játék....:)...
Nő esetében is lehet úgy ,hogy mondjuk párom felhoz egy bnőjét ,aki mikor be akarok mutatkozni csak ennyit mond "Szóval Te vagy az Én Bnőm puhap*csű,kisfarkú töketlen barátja,aki képtelen rendesen kielégíteni? Ha már férfiként nem tudod kielégíteni akkor megtanítunk Nőként hogy veheti hasznodat...de először akkor nővé teszünk ha már férfi nem tudsz lenni"...közben nevetgélnek...kisminkelnek női fehérneműt adnak rám,és felcsatolhatóssal mindketten keményen megdugnak,szop*tnak..."És akkor most hogy már egy kis kur*a vagy,figyelj és tanulj"...És elkezdik egymást kényeztetni,nyalni csókolgatni..és a felcsatist is használva többször kielégítik egymást...utána letesztelik mit tanultam,és hosszasan nyalnom kell a popsijukat pun*ijukat..közben minden kis nyalós kur*ának szólítanak..majd fel kell vennem a felcsatist és azzal kielégítenem őket...miközben a farkamhoz nem nyúlhatok...:))...
Ez így nagyon izgalmas lenne szerintem...:)
De lehet ezt folytatni azzal is,hogy a 2 Nő alaposan kielégíti egymást ,majd kitalálják,hogy mégis kéne 1 jó farok és felhívnak 1 vagy 2 pasit akikkel hatalmasakat élveznek én meg közben mindenben kiszolgálom Őket...
Az izgalmas lehetőségek száma végtelen... :))
Úristen, pont erre gondoltam, csak már nem mertem feldobni, mert kapok mindig az ilyen ötletek miatt. Igen, prostinak felöltöztetni, kifesteni, felcsatolhatóval a lehetséges helyeket alaposan kipucolni...
(100(!) voltam) :)
Ez az utolsó ötlet nagyon tetszik, ez már az egész alapötlet következő szintje. :)
Egyszerre van bevonva nő és férfi is, te mégsem tehetsz semmit, csak amit mondanak. A végén pedig még minden férfit is alaposan meg kell tisztítani szájjal, mint végső megaláztatást, természetesen a spermát is beleértve. :)
Az egész annyira szépen hangzik elméletben, de hajlandó partner nélkül ez sosem fog megvalósulni. Eddig egyetlen nő ment volna bele, de vele csak barátok voltunk, némi plusz körítéssel. :)
Még az elején írtad hogy már úgy keresed a nőket, hogy előre közlöd ezt a vágyadat, mert így időt spórolsz meg. Nálam sajnos ez fordítva működhet csak, mert ha tudom egy nőről már a legelején hogy ilyesmibe belemegy, akkor sosem fogok belé szeretni, ami nálam alapelvárás. Olyan nőismerősöm van, akivel ezt már holnap meg lehetne oldani, de ugye nálam a szerelem az egész alapja(vagyis az érzelmek megléte, de a testi birtoklási vágy mellőzése). Patthelyzet.
Tudom, agyonbonyolítom, de a dolog lelki oldalát nem lehet megkerülni. Nemhiába van annyi reménytelen "cuckold" rajongó a fórumokon, ők is egy hosszabb kapcsolat után akarnak belekóstolni ebbe az egészbe, amikor a szerelem már kialakult, de a hagyományos szex már nem nyújt akkora izgalmat.
Persze akkor is izgalmas, ha csak egy kis alkalmi nőről van szó, de nem az igazi.
Ha az illető nő a feleséged 5-10 éve, közös életetek van, és úgy szeretkezik mással, egészen más a helyzet. Akkor is más, ha mondjuk egy lélegzetelállítóan gyönyörű barátnőd van akibe fülig szerelmes vagy, és "átengeded" másnak a testét, akivel ráadásul sokkal jobban is jönnek ki az ágyban, és aki olyan orgazmusokhoz tudja juttatni, amikhez te sosem. A veszély egy katalizátor, mert bizony a nő könnyen beleeshet abba, akivel hatalmas orgazmusokat él át, így a játék váratlan fordulatot vehet, ez bizony benne van. De pont emiatt annyira élvezetes, ráadásul annyiban is különbözik a hagyományos szextől, hogy itt nem az orgazmus a cél, hanem éppen ellenkezőleg, annak minél hosszabb elodázása. Az orgazmus csak elrontja. :)
Várom a "messiást", aki képes valamiféle receptet adni ahhoz, hogy egy ilyesmire nem hajlandó nő véleményét megváltoztassuk, és ő is vágyakozzon az ilyesmire. :)
Kedves 100 :) nagyon egy rugóra jár az agyunk ,ami azt is jelenti,hogy Te is nagyon érzed ennek a játéknak az izgalmat adó pszichológiáját ..:))
És így a Nő bevonása lehet egy rendszeres játék aminek keretében a Lányok alaposan betanítanak egy kis ku*vának,hogy ha már férfiként nem leli Bennem élvezetét a párom,megtanuljam Nőként hogyan szolgálhatom a vágyait..és közben meg kell tanulnom kisminkelni magam,nőként beszélnem viselkednem,sőt akár lehetne ezekre az alkalmakra női nevem is amit a lányok adnak nekem...meg kell tanulnom élvezni és használni a felcsatolhatót,és az egyéb vibriket,mert a lányok a saját szórakozásukra megparancsolhatják,hogy öltözzek be szexin és tartsak egy kis vibrishowt nekik mint egy igazi kis prostituált..:)) ..és minden alkalom végén letesztelnék mennyit fejlődtem,tanultam,és ha nem elégedettek külön büntit szabnának ki...:)
Te nők álma!
Hogy a fenébe nem keltél még el?! Erre szerintem sokan kíváncsiak vagyunk. Az ilyen férfit sorozatban kellene gyártani. Nincsen valami rejtett gyártási hibád?! :) Már meg kellett volna találnod a nődet. Az igényeidbe se lehet nagyon belekötni, elég alkalmazkodónak és ötletesnek látszol.
Vhogy mindig olyan Nőkbe botlok akik a szexuálisan is domináns hímet látják Bennem,és el sem hinnék mik a valódi igényeim...:D
Nem tudok rejtett hibáról...küldesz email címet szívesen küldök képet,,,:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!