Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kezelni a lányok hisztirohamait, az elégedetlenkedést és a mindenre besértődést?
sporttal.
én csajom is hisztigép volt,de meguntam és közöltem vele,hogy vagy heti 4x eljár edzeni-box aerobic-vagy vége.
eljárt.
szépen fejlődött az akaratereje az önkontrollja és jól lefáradt persze nem volt ereje b@sztatni,mert ezt az egész hisztit azért csinálják,mert unatkoznak.
Nálam kétféle megoldás működik:
Az egyik, hogy oké akkor elmegyek, szólj ha kihisztizted magad és visszajövök megbeszélni.
A másik: "kicsi, nyugodj meg egy pillanatra! Most komolyan az a gondod hogy elől maradt a tej (vagy valami hasonlóan banális dolog) vagy valami más baj van? Mert ha valami más, akkor mondd el mi az és beszéljük meg, oldjuk meg.
De az az igazság, hogy ezek csak ideig óráig működnek, mert sajnos ha jól kezeled egy csaj hisztijét, akkor azzal gyakorlatilag feljogosítod további hisztikre és iszonyatosan bele fogsz fáradni az egészbe. Nálam sajnos a végső megoldás az volt, hogy otthagyott és én magam rájöttem, hogy a hisztimet egy valaki tudja kezelni és az én vagyok, tehát hosszútváon esélytelen olyan párt találnom, aki ezt jól kezeli, nekem kell magamban rendet tennem.
Ha nagyon nem megy a károdra, akkor TÜRELEMmel, és legyél mellette.
A hiszti gyakorlatilag már egy nagy összeépült eseménysor eredménye.
Amikor már összeállt egy nagy csokorba az összes probléma, akkor robbannak fel, már egy abszolút banális problémán is.
Nem elégedettek magukkal,
Sok a tanulni való,
sok a munka,
szülök,
terhelések, stb...
Ahogy ezek gyűlnek utána indul a mandula.
Még ami fontos az az, hogy ha unatkoznak, na az ölni tud...
Igazából sok mindent nem lehet tenni, mert ha nyugtatni akarod, jó esetben működik, de ha nem? "NEM AKAROK MEGNYUGODNIII!!!"
Ha elégedett magával, ha nyugodt, ha mennek a dolgok, és jól érzik magukat nincs ilyen hidd el...
Tanácsot talán lehet adni, de ha nagyon sajnáltatni akarják magukat, akkor úgy is csak egyik fülön be...
Többnyire nekik kell ezt belátni, elérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!