Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom hetente többször is leissza magát?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátommal, akit nagyon szeretek, de az a baj, hogy hétközben, és hétvégeken (péntek, szombat) is elmegy bulizni, és mindig részegte issza magát. "Más" bajom nincs vele. Nagyon aggódom érte, de nem hajlandó megérteni, hogy ez mennyire veszélyes önmagára nézve, és nekem is fájdalmat okoz ezzel. Nem akarom őt hagyni, hisz nagyon szeretem őt, de őszintén aggódok érte, és segíteni szeretnék neki. Tanácstalan vagyok... Segítsetek!
2012. márc. 24. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha egyetemista, akkor csak hozza az átlagszínvonalat. Hány évesek vagytok?
2012. márc. 24. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:

vegyé neki elõkét...

viccet félre téve mond meg neki ha ez így megy tovább nem lesz hoszu távú a kapcsolat hátha eszbe kap

2012. márc. 24. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ezért hagytam el a barátomat két éve, állandóan ivott igaz még nem éltünk együtt de nem is terveztük de a fizetése felét elitta a másik felét meg a szüleinek adta és már őket is nagyon megbántotta ezzel. Nekem ebből nagyon elegem lett mert volt hogy hajnalok hajnalán idejött részegen és majdnem betörte az ajtót. Apám akkor majdnem kitekerte a nyakát. Én akkor megmondtam neki hogy 3 hetet adok hogy észhez térjen, vagy ha nem dobom őt és magára marad. Ez hatásos volt kb 1 hétig aztán folytatta tovább. Szerintem dobjad mert ennek nem lesz jó vége. És kitudja hová fog fajulni ez a helyzet nehogy téged is belekeverjen a dolgokba.
2012. márc. 24. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
ultimátum. ha bírod.
2012. márc. 24. 15:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindeketten 20 évesek vagyunk. Egyetemre járunk, de ő szinte semmit sem tanul. De téneg szeretnék neki segíteni!
2012. márc. 24. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Inkább minthogy elszívja az életét :D a végén meg már egy normális szava nem lesz :D van füves ismerősöm reggeli kávé mellé is azt tolja már egyedül fél boltba menni egy teát nemtud magának csinálni... szóval igen inkább igyon... bár azért hosszútávon nem egy életbiztosítás de mr.első hozzászóló is mondta :D ha egyetemista akkor no para majd kinövi :P

Majd felnő ha több kaja lesz a hűtőbe mint sör!

2012. márc. 24. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ultimátum.. más nem segít. Ha eléggé szeret, akkor befejezi azt amit csinál, ha pedig nem teszi..akkor szomorú, de neked is jobb lesz így. Majd találsz valakit akinek fontosabb vagy te, mint a pia.
2012. márc. 24. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Az egyetemi éveimet én is így kezdtem, péntek-szombaton mindig részeg voltam. Emellett hét közben is be-becsusszant egy-egy buli. Nem azt mondom, hogy mostanság nem iszom, de ezt azért kinőttem már, lerészegedni nem szoktam. Ez a korszak ilyen, ettől függetlenül, ha nem tudod elviselni ezt, akkor beszélned kell vele róla, mert az nem mehet, hogy te szenvedsz, ő meg nem is tud róla...
2012. márc. 24. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom el kell választani, hogy most buliból iszik vagy mert alkoholista. Ha alkoholista akkor igen is segítened kell neki, hogy ne igyon. Ha buliból issza le magát akkor ő így tud jót bulizni, így érzi jól magát és ezen nem kell segíteni. Az a fő hogy emellett inkább a tanulásra szánjon időt és te abban segítsz hogy ez menjen neki ne azt hogy kevesebbet bulizzon.
2012. márc. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!