Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom álmába többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom álmába többször megcsal de csak mindig csókok voltak meg 1x én is azt álmodttam h megcsal, pedig tudom h valóéletben sose tenne ilyet. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
azért csal meg álmában mert szexhiánya van.
2010. aug. 20. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Te most bele látsz az álmaiba? Vagy ezt Ő mondta el neked?

Am. azt jelenti, hogy álmaidban valósítod meg amit valójában szeretnél csinálni...:P

2010. aug. 20. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Az álmait nem lehet szabályozni, szerintem minden pasi szexelt már más nővel álmában mint aki a barátnője :) Amíg csak álmodik róla addig nincs gond. Szerintem az váltja ki belőle hogy egyszer álmodta és utána feszengett miatta és mivel azon járt az agya megint álmodta. Mivel a te fejed is azon járt tudat alatt (féltél hogy mi van ha tényleg), ezért te is azt álmodtad, ennyi :D

Nem jelent semmit :)

15/f

2010. aug. 20. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

semmit nem jelent. nem azt álmodod, amit csinálni szeretnél. Mer akkor én már napok óta szeretném meggyilkoltatni magam? (minden éjjel valaki megpróbál álmaimban megölni)

Ne csináljatok ebből gondot!

2010. aug. 20. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem csinálok belőle problémát mert tudom h nem tenne ilyet...meg amikor felébredtt egyből küldött sms-t h szeret...csak szeretttem volna tudni h mit jelenthet ez.

De azért köszönöm a válaszokat^^

2010. aug. 20. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem megcsal, sőt biztos
2010. aug. 20. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem,sőt biztos...-.-"
2010. aug. 20. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!