Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brandon S kérdése:
Mit kéne tennem most? F/20
Figyelt kérdés
Van egy lány akit elég régóta szeretek már ismerem egy ideje de mostanság szoktunk többször is találkozni. Elég jól megvagyunk elszórakozunk de ő szerintem nem tudja teljesen hogy én mit érzek vele szemben lehet inkább csak egy barátnak tekint. De több embertől is hallottam hogy elvileg ő is bír engem eléggé. De most van egy másik srác is aki eléggé érdeklődik utána és nem tudom hogy azzal hogy állnak. Kérdésem meg az lenne hogy mit tegyek most? Hogy ne legyen késő. Sajnos elég ritkán sikerül eddig az hogy ketten vagyunk csak. De megtudom oldani hogy csak ketten legyünk persze. Nem tudom hogy mit csináljak hogy érezze hogy szeretem mondjam el neki csak én eléggé béna vagyok ezen részében. Meg a rossz választól is félek ugye mint mindenki. Ha tudtok tanácsokat megköszönöm.2012. márc. 24. 09:07
1/5 anonim válasza:
szeerintem ne azt mond hogy szereted, hanem próbáld meghódítani. tehát legyél rámenősebb, mutasd az érdeklődésed iránta, meg hogy neked ő kell. de ne szavakkal. az ilyenek bejönnek nekünk. szerintem többet ér, amíg várjuk, hogy vajon szerelmes-e belém a srác és ezt mikor fogja bevallani - gyötrelem, mint ha elénk tárod. legalább is egy ideig. szerintem ez jobban behálóz, addig meg legyél férfi. :) jaja, félhetsz de kockáztass. így van ez. puszi
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek :D A lányok bolondulnak a romantikáért, egy kedves gesztusért... am meg olyan egyszerű... Bókolj neki sokat lepd meg. sms stb... Am meg ne mástól halld, hogy ő is bír téged... Amúgy meg lány és fiú között nem feltétlen van igazi barátság az egyik kicsit mindig többet érez... a barátzónából előbb utóbb kilép az egyik...
3/5 anonim válasza:
Szerintem akkor ne teregesd ki a lapjaidat. Próbáld meg viccesen elhívni valahová. Állatkert vagy akármi, ami nektek bejöhet. Ebből már sejtheti, hogy tetszik neked, de azt nem tudja, hogy belezúgtál. Ha elutasít, akkor annyi, ha nem, akkor lehet tovább agyalni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat megfogadom őket. :) remélem sikerül a dolog.
2012. márc. 26. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!