Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szeressek ki belőle? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki belőle? Nem megy.

Figyelt kérdés

Fél éve szerelmes lettem egy srácba,akibe nem lett volna szabad(nem csak azért,mert kb az összes barátnőm bele van zúgva,hanem azért is,mert sokak szerint sznob,bunkó és elkényeztetett meg mindenkit kihasznál).

Már mindent próbáltam,de nem tudom elfelejteni,nem tudom nem szeretni.

Tudom,hogy nem kéne szeretnem,mert már több,mint 15 barátnője volt és nem akarok neki egy lány lenni a sok közül,de már nem tudom,hogy mit tegyek az ellen,hogy ne szeressem.

Ő is flörtöl velem,ha találkozunk,facebookon mindenemet belikolja,sms-t ír csak úgy,ölelget...:/

Úgy voltam vele,hogy úgysem vesznek fel abba a gimibe,amelyikbe ő jár és így majd elfelejtem,de mégis felvettek és ő írt először,hogy látta az ideiglenes listát és hogy milyen jó lesz egy suliban nekünk(ő most 9.-es).

Szerintetek hogy szeressek ki belőle?

Folyton rá gondolok,mindenről ő jut az eszembe,csak azokat a számokat hallgatom,amiket ő küld(pedig igazából utálom a dubsteppet),mondta,hogy a kedvenc filmje a Barátság Extrákkal,azóta szinte minden este azt nézem.

A karácsonyi pénzemből vettem magamnak egy olyan férfi parfümöt,amilyet ő használ,mert imádom az illatát(nem magamra fújkálom,csak néha megszagolom).

2012. márc. 23. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Soha nem fogsz tudni.

Esetleg csak nem tudod őt annyira szeretni, de valamilyen szinten mindig is fogsz hozzá vonzódni.

Velem is ez van, immár 3 éve.

2012. márc. 23. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:

De akkor mit csináljak?

Mert én ezt az egészet már nem bírom,hogy szivecskézik a barátnőinek facebookon,ha látom őket valahol,akkor smárolnak,ölelkeznek,de közben velem is flörtöl...:/

2012. márc. 23. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézd, én megértelek.

De választanod kell! Döntést kell hoznod, hisz Te is érzed, hogy ez hosszú távon nagyon sz*r lesz, főleg ha ugyan abba a gimibe is akarsz járni ahova Ő.

Szóval a következőket teheted.

1.Vagy leszel olyan mint többi lány és Te is becsicskulsz neki...(bár ezt Te is említetted, hogy nem akarsz ilyen csaj lenni).

2.Nem engedsz, és teszed neki a meghódíthatatlant (ezzel talán jobban magára vonód a figyelmét és többet fog benned látni).

3.Vagy végleg kivered Őt a fejedből(!).

Elhiszem, tudom, hogy nehéz...de én inkább azt javasolnám, hogy tényleg felejtsd el.Nem hiszem, hogy neked Ő lenne a megfelelő, biztosan jobbat érdemelsz nála!

Próbáld meg, kérlek! Vessél be mindent.

Hidd el, az ilyenekkel csak veszteni lehet, nem pedig nyerni.

2012. márc. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!