Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha mindig róla álmodozom, hogy lehet erről letenni?
sajnos én is ilyen vagyok..
hogyha tényleg elmerengsz néha ilyeneken akkor nem idegesíthet annyira, h kiiktasd vagy ha mégis idegesít akkor gondolj másra vagy tereld el a figyelmed, olvass!!
Oh nekem is ugyan ez..Jó régóta már.Nem segít (nekem)semmi,se olvasás,se barátok.Nem megy.:/
20l
Lány vagyok, és ráadásul van barátom is, de hát nem "szépítek", ennyiből már úgyis kiderült, hogy belé szerelmes nem vagyok.( mint embert, szeretem a barátomat, és "elvagyunk", de ezt érzi az ember, úgy gondolom elsöprő szerelem az ő részéről sincs, 7 hónapja vagyunk együtt)
"hogyha tényleg elmerengsz néha ilyeneken akkor nem idegesíthet annyira, h kiiktasd " : igazából az a bajom, hogy inkább a langyos vízben dagonyázom,álmodozgatok, ahelyett, hogy kijönnék onnan, mert az kényelmetlen lenne.nem is tagadom, hogy teljes erővel ezen nem vagyok rajta, pont ebben rejlik a "csapdája" ennek.:)
a 4. válaszolónak, írok egy privátot végülis szívesen:)
egyébként én is ezen gondolkoztam, hogy kéne nekem egy fiú, akibe belezúgok, és elérhető, és akkor hapiness lenne mindenkinek:D csakhát az ilyesmi nem kérésre pottyan be ..sajnos
akinek az unokabáttyával jár a kiszemeltje, annak kitartást, az mondjuk már tényleg egy nehezített pálya
olyan vagy mint én, én is folyton álmodozom :D
Azt hittem csak én vagyok ilyen bambulós:P
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!