Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha mindig róla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha mindig róla álmodozom, hogy lehet erről letenni?

Figyelt kérdés
Van valaki aki tetszik, és nem igazán lehetséges, hogy összejöjjön velem(most ne ezt a részét vizsgáljuk:) ) , mondhatni egész nap gondolok rá. álmodozom róla, hogy milyen lenne, ha együttlennénk, ha összejönne velem. Hogy lehet ezeket a fantáziálásokat kiiktatni az életemből? annyira idegesítő, de közben ragaszkodom ezekhez a kis álmodozásokhoz, nehéz kivernem a fejemből. van valami jó tippetek?
2012. márc. 22. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nanà. kutyaharapast szorevel -ergo: ha csaj vagy, pasizz be, es ha pasi vagy, csajozz be. az mindig segit ;)
2012. márc. 22. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok..:/ de szerintem legyél többet a barátaiddal, olvass könyvet vagy valamivel foglald le magad és próbáld ki verni a fejedből vagy szemelj ki mást. Akkor tuti elfelejted ha másba zúgsz bele. :/
2012. márc. 22. 22:18
 3/13 anonim válasza:

sajnos én is ilyen vagyok..

hogyha tényleg elmerengsz néha ilyeneken akkor nem idegesíthet annyira, h kiiktasd vagy ha mégis idegesít akkor gondolj másra vagy tereld el a figyelmed, olvass!!

2012. márc. 22. 22:19
 4/13 anonim ***** válasza:
első válaszoló az tuti... én mégis inkább azt ajánlom hogy ne tegyél le róla... miért hiszed olyan elérhetetlennek ? leírod nekem ?
2012. márc. 22. 22:20
 5/13 anonim ***** válasza:
4. vok priviben
2012. márc. 22. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
én is így vagyok, de nem tudok más csajjal össze jönni (érzelmi okok :S) az a baj, hogy a csaj meg az unokabátyámmal van már 1 éve :S
2012. márc. 22. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Oh nekem is ugyan ez..Jó régóta már.Nem segít (nekem)semmi,se olvasás,se barátok.Nem megy.:/

20l

2012. márc. 22. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne,hogy miért gondolod,hogy nem lehet köztetek semmi.Ha mégis megosztanád,akár priviben,szivesen elolvasnám.
2012. márc. 22. 22:36
 9/13 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, és ráadásul van barátom is, de hát nem "szépítek", ennyiből már úgyis kiderült, hogy belé szerelmes nem vagyok.( mint embert, szeretem a barátomat, és "elvagyunk", de ezt érzi az ember, úgy gondolom elsöprő szerelem az ő részéről sincs, 7 hónapja vagyunk együtt)

"hogyha tényleg elmerengsz néha ilyeneken akkor nem idegesíthet annyira, h kiiktasd " : igazából az a bajom, hogy inkább a langyos vízben dagonyázom,álmodozgatok, ahelyett, hogy kijönnék onnan, mert az kényelmetlen lenne.nem is tagadom, hogy teljes erővel ezen nem vagyok rajta, pont ebben rejlik a "csapdája" ennek.:)

a 4. válaszolónak, írok egy privátot végülis szívesen:)

egyébként én is ezen gondolkoztam, hogy kéne nekem egy fiú, akibe belezúgok, és elérhető, és akkor hapiness lenne mindenkinek:D csakhát az ilyesmi nem kérésre pottyan be ..sajnos

akinek az unokabáttyával jár a kiszemeltje, annak kitartást, az mondjuk már tényleg egy nehezített pálya

2012. márc. 22. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:

olyan vagy mint én, én is folyton álmodozom :D

Azt hittem csak én vagyok ilyen bambulós:P

f18

2012. márc. 22. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!