Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy 18 éves fiucska létemre a házasságomról álmodozom?
szerintem ez normális :D
ez a jó, nem az amikor azon jár az eszed hogy hány csajjal fekszel le életed során xD
óúristen!
Van még ilyen fiú a földön?
Az én közelembe miért nem tud egysem pottyanni?:/
Amúgy, persze, hogy nomális! :D
Én csak 17 vagyok, 2 éve járok a barátnőmmel, és tök sokszor gondolkozom azon, hogy mi lesz a jövőben, megkérjem e a kezét, házasság, stb. Én családias esküvőt tervezek, csak a legjobb barátaimat hívom meg, akik kiérdemlik :D És Pest közeli parasztházba szeretnék majd lakni, nagy kerttel, legyenek melléképületek, valami ólféle állatoknak, meg kis művelhető föld :D Hát ilyenekről szoktam én álmodozni :D
Ja és ha még együt leszünk, akkor a 18. születésnapján akarom megkérni a kezét, mert az tök romantikus :D már jópárszor megkértem a kezét, de csak hülyültem :D
Az írásod kevésbé normális...
Ez elég fura, amit te leírsz, de bizonyára vannak ilyen emberek is. Személy szerint nem tartom jó otletlek a házasságot a te korodban, ilyenkor még csak fellángolások szoktak lenni, így éredsz meg. Te biztosan olyan családcentrikus ember lehetsz, tehát gondolom otthon is ezt látod, és nagy családod van. Egy szó mint száz, várj még ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!