Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális hogy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy 18 éves fiucska létemre a házasságomról álmodozom?

Figyelt kérdés
:D mer bizony szoktam..:D ilyan bazinagy lagzit akarok meg minden az összes haveromat meghívni:D tiszta jó lehet:D fiuk meséljetek az esküvőtökről v csajok! am az én értékrendemnek a házasság feleség családalapiítás fontos és kellemes is számomra
2009. júl. 3. 23:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

szerintem ez normális :D

ez a jó, nem az amikor azon jár az eszed hogy hány csajjal fekszel le életed során xD

2009. júl. 3. 23:35
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Én 19 vagyok,és néha tökre rám jön hogy szeretnék egy gyereket:D
2009. júl. 3. 23:36
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

óúristen!

Van még ilyen fiú a földön?

Az én közelembe miért nem tud egysem pottyanni?:/

Amúgy, persze, hogy nomális! :D

2009. júl. 3. 23:36
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
ez a legnormálisabb:D mert a mai fiatalság nem kötelezi el magát egyhamar, szal ennek csak örülni lehet;)
2009. júl. 3. 23:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
:)sztem is normi..en meg arrol almodozom h terhes vagyok...es habar en 16eves vagyok(lany) szeretnek nagyon egy gyereket...;)) hulye hormonok:))
 6/15 A kérdező kommentje:
megnemtom sztem azjobb ha van1 puncid ésakkor velevagy örökre mint mindig más:D nekemilyena filozófiám akitmegszeretek azzal örökre:D max nemjönössze:d
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 17 vagyok, 2 éve járok a barátnőmmel, és tök sokszor gondolkozom azon, hogy mi lesz a jövőben, megkérjem e a kezét, házasság, stb. Én családias esküvőt tervezek, csak a legjobb barátaimat hívom meg, akik kiérdemlik :D És Pest közeli parasztházba szeretnék majd lakni, nagy kerttel, legyenek melléképületek, valami ólféle állatoknak, meg kis művelhető föld :D Hát ilyenekről szoktam én álmodozni :D

Ja és ha még együt leszünk, akkor a 18. születésnapján akarom megkérni a kezét, mert az tök romantikus :D már jópárszor megkértem a kezét, de csak hülyültem :D

2009. júl. 3. 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
szerintem neked elgurult a gyógyszered..............
2009. júl. 3. 23:46
 9/15 A kérdező kommentje:
énismegkértem voltnőim kezzét:d egyikmég gyűrűt iskapott h lássamennyire szeretem:D igyvisszagondolva vicces dejó:D
2009. júl. 3. 23:47
 10/15 anonim ***** válasza:
37%

Az írásod kevésbé normális...

Ez elég fura, amit te leírsz, de bizonyára vannak ilyen emberek is. Személy szerint nem tartom jó otletlek a házasságot a te korodban, ilyenkor még csak fellángolások szoktak lenni, így éredsz meg. Te biztosan olyan családcentrikus ember lehetsz, tehát gondolom otthon is ezt látod, és nagy családod van. Egy szó mint száz, várj még ezzel!

2009. júl. 3. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!