Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek b*zik lehettek, akiket láttam?
Ma a villamosról leszállt egy fiú és köszönésképpen megpuszilták egymást arcát. Kb. 16-18 évesek voltak. Nem kezet fogtak, hanem puszilkodtak.
Szerintetek b*zik/b*zisak?
Légyszi ne oltsatok le, hogy a "mai világban már mindenki b*zi", de én tényleg nem tudom, hogy a fiúknál használatos-e ez a köszönési forma?
Fiúk! Ti szoktatok puszit adni a fiú haverjaitoknak?
Korotokat és nemeteket írjátok oda! köszi.
az első mondat kicsit értelmetlen lett.
"Ma a villamosról leszállt egy fiú és köszönésképpen megpuszilták egymást arcát"
Ma a villamosról leszállt egy fiú, és fiú haverjával puszilkodtak köszönésképpen.
50-50% az esély rá. Igen vagy nem. :D
Egy csomó meleg haverom, ismerősöm van; vannak srácok, akik puszival köszönnek egymásnak, vannak, akik még egymás kezét sem merik megérinteni, egy ujjal sem, ha az utcán vannak. Ugyanakkor egy-két hetero srác ismerősnek is szokása puszival köszönteni a másikat. (Vagy pl. megint más eset volt, amikor szegény srác ismerős olyan suliba járt, ahol az évfolyamon talán ha hárman-négyen voltak hímneműek, összesen. Na ő nyilván "nőiesebben" viselkedett, ráragadt, mert valahogy érvényesülnie kellett annyi lány között.)
Ahány ház, annyi szokás - szerintem.
Fú, amikor én kb. 13 éves lehettem, mindig követtük a "nagyfiúkat", és a legtöbb gimis srác arca puszival köszönt egymásnak. Bár bennünk akkor nem merült fel, hogy melegek lennének.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!