Régebben láttam fajlovakat, csak nem tu. Dom milyen fajták lehettek. Ebben tudnál nekem segítnei?
Figyelt kérdés
2 db nagy fajta ló, feketék, széles háttal, díszes kocsit húztak, jó drágák lehettek, nagyon szépek voltak, és olyan fajtalovasan tartották a nyakukat meg minden, az lenne a kérdésem, hogy kb mennyibe kerülhet egy ilyen, és jó e a hátára való felülésre és úgy lovagolni, és milyen fajta lehet?
előre is kösz
2011. aug. 7. 13:53
1/11 anonim válasza:
Szerintem Friz lovak voltak.Egy fél éves herélt csődör 800.000 ft körül lehet,egy felnőtt herélt(bekocsizva,belovagolva)kb.1.500.000 ft..Lovaglásra teljesen alkalmas.
2/11 anonim válasza:
Ja,egy zöld kezet,nyomhatsz(előző)xd
3/11 A kérdező kommentje:
nyomtam
hát igen, hasonlít
de nem volt ennyire szőrösek azok amiket én láttam
2011. aug. 7. 14:01
4/11 A kérdező kommentje:
jah, és ezek a frízek összesítésben nagyon drágák? mint a kocsiknál a ferrári?
2011. aug. 7. 14:02
5/11 anonim válasza:
szerintem inkább nóniusz volt,de fekete lipicai se kizárt
6/11 A kérdező kommentje:
inkább fríz volt, mint a másik kettő, szóval biztosan fríz
tehát akkor ezek a lovak összességében nagyon drágák?
2011. aug. 7. 14:08
7/11 anonim válasza:
A nyakukat szerintem kicsi segítséggel tarthatták "fajtalovasan" Bár nem tudom milyen az:) Én is inkább a nóniuszra gondolnék bár szerintem egy jobb vérvonalú abból is kb. 500.000 de idősebb lehet 2-300000 is. Nem igazán értek hozzá, de valahol láttam kiírva. Úgy hallottam hogy azokat is lehet ugyancsak lovagolni. Az se mind1 hogy kancák vagy csődörök voltak e.
8/11 A kérdező kommentje:
hát olyan volt a járása, meg olyan volt a nyakuknak a tartása
de nagyon szép volt, biztosan fríz volt, ez a nóniuszra nem hasonlít nagyon, de egy fríz kb mennyibe van pár évesen, amire felrakhatom a seggem ,hogy hurcipáljon?
2011. aug. 7. 18:12
9/11 anonim válasza:
elöbb tanulj meg lovagolni,aztán ráérsz ilyenre gondolni egyébként meg drágák a frizek
10/11 A kérdező kommentje:
okszi
de mért drágák?
2011. aug. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!