Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon mert nem fogadják el a "másokat"?
15:02-esnek : engem ne b*zizz le kérlek ugyanis lány vagyok... XD
és én tudnék vitatkozni azzal h a bisex és lezbi lányok csúnyák és agreszívak , nem egy "más" b.nőm van ;)
14:54 : Köszi a válaszodat :D ( am én is az vagyok ... XD)
Tök mindegy hogy kelet vagy nem kelet, ez itt nem elfogadott sajnos. :/
Vannak nyitottabb emberek, de pl, az én családomban is vannak olyanok, akik gyűlölik a melegeket. Hogy miért? Hát passz, de ha ebből a "keleti" dologból indulok ki, akkor a keleti országok ezt tényleg kevésbé fogadják el, mint a nyugatiak.
Akik északabbra élnek, azok meg nagyon jól elvannak a melegekkel. Svédországban, Norvégiában, Kanadában, az USA északi államaiból néhányban lehetséges a házasság is.
Északon "hűvösebb" fejjel gondolkoznak erről, ennyi. :)
A magukat parádén mutogató majomb*zikat ki nem állhatom.
DE! Azokkal a homoszexuálisokkal, akik nem kürtölik világgá, nem nyavalyognak miatta, vagy röviden: Normálisan viselkednek, nincs bajom. Mit tehetnek ők arról hogy máshol találják meg a szerelmet.
A nyomi kis GYP-s kölyköket megpátyolgatjuk, holott a legnagyobb eredményük max egy szépen összerakott karton üdvözlő kártya lehet.
Ha valaki meleg, attól még lehet jó mérnök, orvos, tudós, a társadalom hasznos tagja. Pl Sok forrás szerint Leonardo Da Vinci is meleg volt, még is zseni. De mondjatok már egy GyP-st, aki elért valamit?!
Az ok nélkül intoleráns szőrös talpú parasztok meg jöjjenek már rá, hogy a világ több mint a kocsma és a porta...
Miért van az, ha a b.zisággal nem értek egyet akkor egyből törlik a kommentem????? :@ Miért értsek egyet azzal amit a természet(!) is ellenez??
Az ánusz pedig kizárólag 1 dologra való és kész. A nőkön ezért van erre plusz egy nyílás(nagyon helyesen).
NEM ÉRTEK EGYET! Akkor sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!