Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat, de elmondom neki mert szeretném ha megbocsájtana. Mit tegyek ha megpofoz? 27/F

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 11:09
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
A legrosszabb, hogy mindezt férfiként írod. Te megveted a férfinem egészséges késztetéseit, ahogy nézem. Nem veszed észre, de magadat is. Ha neked a csajozás összeröhögésről szól, akkor csak sajnálni tudlak. A nők hűtlensége, pedig valamiféle egészséges revansnak, akkor szintén sajnállak.
2012. márc. 21. 12:07
 32/43 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyan nem fröcsögök, és nem osztom az észt, hogy kinek hogyan kéne viselkednie...

Csak hát naivitásra vall, amikor pár srác azt hiszi, mekkora kan, mert nem tud az ösztöneinek parancsolni,

sajnálja a barátnőjét-közben sunyin összeröhigcsélnek névtelen fórumokon, szívük hölyge is valószínűleg keményen tárogat másoknak a saját örömére. Persze az durván szíven ütné egyik-másik "alfahímet".:))

Na köszöntem, további szép napot.

2012. márc. 21. 12:07
 33/43 anonim ***** válasza:
Se.ggfej! Ha már ezt se szabad az embernek, akkor mit? Beszélni róla az egy dolog. Rendszeresen megcsalni a párodat meg egy másik.
2012. márc. 21. 12:10
 34/43 anonim ***** válasza:

# 31

Te sajnálhatsz engem...

Én szeretek monogám lenni, kiéltem magamat, jelenlegi párom meg pótolhatatlan istennő, lehet parancsolni az ösztöneidnek...bár egyeseknek még ez sem megy. Azért gondolom más szükségleteid felett tudsz uralkodni.:)

2012. márc. 21. 12:11
 35/43 anonim ***** válasza:
Fordítsd oda a másik orcádat is!
2012. márc. 21. 12:14
 36/43 anonim ***** válasza:

Csak nem pofoz meg.

De figyelj, ha annyira szereted, akkor inkább hagyd el, és nőzz. Vagy keress egy olyan csajt, aki benne van nyílt kapcsolatban is.

39% az arányod mindent elmond.

2012. márc. 21. 12:14
 37/43 anonim ***** válasza:
Tudod volt néhány ilyen ismerősöm, aki arról papolt, hogy nekik mennyire összejött az élet, és mennyire jó minden. És ők mennyire szeretnek monogámok lenni stb stb. Azontúl, hogy eleve gyanús, hogy valakinek miért kell ezt mások orra alá dörgölni, később minden esetben kiderült, hogy ezer sebből vérzett a dolog. Válás, megcsalás, hasonlóak áltak a háttérben. Úgyhogy gratulálok a tökéletes életedhez!
2012. márc. 21. 12:15
 38/43 anonim ***** válasza:
Magaddal és a pároddal is kib@szol ha elmondod. Fő az őszinteség, de ilyet soha nem lehet nyom nélkül megbocsájtani. SOHA. Inkább egy haverodnak sírd el a bánatod, ne tedd gallyra a kapcsolatotok tök feleslegesen.
2012. márc. 21. 12:18
 39/43 anonim ***** válasza:

Tűrd, mint Jim Carrey

És még ráadásul meg is fogod érdemelni. Én inkább nem mondanám el neki, ha még szeretem. Ha meg már nem akkor meg tök mind1, hogy mi pofonnal zárjuk a románcot.

2012. márc. 21. 12:28
 40/43 anonim ***** válasza:

Aljas kis alak lehetsz, kedves kérdező.

Megcsaltad, most meg nem bírod a lelkiismereted miatt elviselni a tetted súlyát.

Azt hiszed, ha elmondod, azzal valami jót cselekszel???

Hát, nem.

Most szenvedj csak magadban, érezd rosszul magad. Köpd szembe magad a tükörben, nyugodtan.

De ne alázd meg a párodat azzal, hogy még el is mondod neki, mit csináltál! Tiszteld annyira, hogy magad viszed el ezt a terhet a saját válladon.

Legközelebb, meg gondolkodj előre!

2012. márc. 21. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!