Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat, de elmondom neki mert szeretném ha megbocsájtana. Mit tegyek ha megpofoz? 27/F

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 11:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben nem a pofontól félnék, hanem attól, hogy elhagy.
2012. márc. 21. 11:53
 22/43 anonim ***** válasza:
Értem tehát, te 100%ba tudod, hogy a csajod egyszer nem lépett félre...:) mondom amit nem tudsz nem fáj... ha kiderül akkor meg vége ennyi, ugyan ez fordítva, nem kell ezt túl magyarázni, el kell dönteni, tudod e magadban tartani a dolgot vagy sem. Megjegyzem ilyet nem lehet megbocsájtani, szóval a vége mindig a szakítás lesz:)
2012. márc. 21. 11:55
 23/43 anonim ***** válasza:
10%

82% fiú vagy lány? Hogy beszélhetsz így, hogy "ki.baszott ösztön"???

Akkor elmondom neked érthetően: a legtöbb emberi társadalomban poligámia volt. Ez a mi kitalációnk, hogy mennyivel jobb a monogámia. Egészséges férfihez ez nem passzol. A nőhöz passzol, hogy egy férje legyen, mert olyan a szexuális igénye meg ő egyszerre csak egy férfit tud szeretni. Egy férfinek ellenben több nőre van szüksége. Ha tetszik ha nem ez így van.

2012. márc. 21. 11:56
 24/43 anonim ***** válasza:

ma 11:56

Jah, ezzel áltatják magukat a férfiak;)

Közben nem is sejtik hány leányzó, nő lép félre rendszeresen, diszkréten. Nehogy azt higyjétek már, hogy a nők nem szeretnek vadászni. Ez csak önáltatás...

2012. márc. 21. 11:58
 25/43 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal a 0% az igazságra. Jellemző.
2012. márc. 21. 11:58
 26/43 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szeretnek félrelépni, akkor inkorrekt, hogy ilyen keményen fröcsögnek ránk. Egyébként pont azok fröcsögnek a legjobban, akik maguk is megcsalják a párjukat.
2012. márc. 21. 12:00
 27/43 anonim ***** válasza:
hát persze, így próbálják magukról elterelni a figyelmet... mindig az kiabál a leghangosabban akinek a háza ég ;)
2012. márc. 21. 12:02
 28/43 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező!

Szerintem mond el és legyen nyitott kapcsolatotok.

Vagy ne mond el, de akkor inkább szakíts és csajozz.

39%

Bírom, amikor kisfiúk összeröhögnek a csajozásaikon, mert váltig azt hiszik, csak az ő kiváltságuk egy jó kis vadászat, vagy hogy a nőknek elég egy kandúr...

;)

29/F

2012. márc. 21. 12:02
 29/43 anonim ***** válasza:
Ha képes voltál megcsalni, akkor vállald a felelősséget a tettedért és mond meg neki nyíltan. Ez a legjobb, amit tehetsz, ha már ekkora barom voltál!
2012. márc. 21. 12:05
 30/43 anonim ***** válasza:

Fura ha én részeg lennék akkor se csalnám meg a páromat, de tudom hogy az a csaj akivel összejönnék megcsalna, mert az emberek többsége annyira kétszínű és gyenge jellemű hogy jobb ha egyedül marad a normális réteg. Bár én normálissal még nem találkoztam. És ezt nem lehet az ösztönökre fogni, mindkét fél ökör, hiába sovinisztázzák le egymást, hogy ez meg az bunkó, ez meg az tehet mindenről. A végén meg már a szülőket is bevonják a buliba hogy a csajt a csávó az apja miatt hagyta ott, meg fordítva, ez a szöveg olyan szánalmas. Mellesleg ha megcsaltad vess magadra, minek csaltad meg ha szereted? Ebből csak az ellenkezője érvényesül, márpedig az hogy nem szereted.

ÉS egyáltalán nem lehet bonyolult egy normális kapcsolat, bonyodalomra értelmetlen és nevetséges hivatkozni, egyszerűen ha két nem illik össze érzelmileg akkor annak a kapcsolatnak lőttek. NEm a külsőségekre kell menni hgoy most "hééé van egy kis szőr az arcodon, nem kellesz" vagy "lapos a melled, nem vagy vonzó" és közben az említett emberekkel nincs is semmi probléma, csak az egyiknek van stílusa, a másiknak meg nem szilikonmelle van...szóval ezek nevetséges párválasztós gondolatok. És a megcsalás is egy gyenge emberi normára utal.

2012. márc. 21. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!