Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat, de elmondom neki mert szeretném ha megbocsájtana. Mit tegyek ha megpofoz? 27/F
Senkin nem segítesz rajta, ha elmondod. Csak maximum magadon. Ha jót akarsz inkább tanulj meg hallgatni. Neki fájdalmat okozol. Magadnak is.
Szerintem nem kell megmérgezned a kapcsolatodat, mert egyszer elkapott a vágy. Egyszer talán belefér.
Amúgy azt lehet tudni, hogy miért csaltad meg? Nem volt elég, amit adni tudott neked? Vagy csak kíváncsi voltál, milyen lehet mással? Esetleg megint képbe jött a régi exed és nosztalgiáztatok picit?
Nem értem, mi vezethetett rá téged, ha valóban szereted a párod (nekem így a soraidból úgy tűnik, tényleg szereted őt és megbántad, amit tettél), de akkor miért csaltad őt meg?
Ez ösztön. Ott vagy egy szórakozóhelyen. Elkap a vadászösztön, amit mindig is csináltál. Megszokás. Jól esik. Az ember állandóan csajozik, amikor teheti. Nagyon furcsa, hogy többé nem kell. Hiányzik. Nehéz abbahagyni valamit, amit nagyon szeretsz, netalántán még jól is megy.
Ráadásul ez nem az ember párja ellen van. Ott van egy idegen valaki, jól szórakoztok együtt, vibrál a levegő. Jó érzés. Persze eddig mindig tudtam megálljt parancsolni, de nem vagyok biztos benne, hogy mindig így lesz.
Én azt mondom, ebben az esetben 2 dolgot tehetsz:
1) nem mondod el a barátnődnek, szépen magaddal viszed ezt a kis félrelépést a sírba, megtanulsz hallgatni és együtt élni ezzel a teherrel --> ebben az esetben jó eséllyel együtt maradtok (hacsak a lelkiismereted közbe nem szól)
2) elmondod a barátnődnek
a) ő kiakad, és sosem bocsátja meg neked --> szakítás a vége
b) ő kiakad, de megbocsátja, viszont a tüske benne marad, újra és újra felhozza majd, a fejedhez vágja, amit tettél és sosem fogja tudni igazán feldolgozni a dolgot, ez pedig megmérgezi a kapcsolatotokat, ami így hosszú távon sajnos már nem fog tudni működni --> szakítás a vége
Van egy harmadik verzió is, miszerint te nem mondod el neki, és ő valaki mástól tudja meg, itt viszont megint csak számolhatsz a 2. verzió a) és b) alpontjával.
Illetve van még egy lehetőség, mégpedig hogy szakítasz vele most, és őt is, magadat is megkíméled egy rád nézve igen kellemetlen beszélgetéstől. De gondolom, nálad ez nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!