Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "nyugdíjasodnak be"azok, akik párkapcsolatban élnek?
komolyodnak?? na az a baj!
Ha dolgoznak pénzt keresnek fizeti ka számlákat rendbe van a lakás vagy a ház, azon kívül nem kell bekockulni meg otthon b@szni állandóan..aztán sokan csodálják hogy ide jönnek fel sírni!!!
és miért ide??? mert haverok sincsenek már, mert kib@szottul megkomolyodtak!
Nekem is van ház párom 28-26 osok vagyunk dolgozunk de lazák vagyunk ugyanúgy buli megyünk ide oda kocsi motorháztetején dugunk....
Én egyetértek Veled, kérdező! Nem VIP buli részei, és nem is komolyodtak meg, csupán a társadalmon belül ők már az átlagos párkapcsolatosok közé tartoznak. Ez a környezet elvárása, hogy besüljön otthon mindenki.
Te legalább nem fogsz eljárni az asszony mellett kurv@zni, mint a magyar férfiak nagy része. Dolgoztam kupiban és higyjétek el, hogy nem csak úgy mondom. Emellett a férjes asszonyok nagy hányadát is könnyű levadászni, még a kapuzárási pánik előtt is jóval!
Nyugodtan éld az életed egy darabig, szerezz tapasztalatokat. Te megteheted majd azt, hogy válogatsz, mikor oda kerülne a sor, hogy nem lesz már energiád többet mulatozni. :)
A másik, amibe ne ess bele, hogy az férfi, ha párkapcsolatban van, csökken a tesztoszteron termelése. Ezért van, hogy a haverjaid azért nem tudnak váltani, ha akarnának is, mert elfelejtettek csajozni.
23F
Háhá, én egyedülállóként is ilyen életmódot folytatok, mert egyszerűen nem vonz a bulizás meg hasonló dolgok. Nekem más jelenti a szórakozást, kikapcsolódást, nem lehetünk egyformák. :)
Ha lenne barátnőm akkor bizony neki el kéne fogadnia így. Sőt, úgy lenne a legjobb, ha neki is hasonló vérmérséklete lenne (az ágyban persze pezseghetünk:D). Nem értem téged meg miért zavar annyira, hogy más hogyan él. Nekik jó így, te élj úgy, ahogy neked jó. :)
Nem tudom, én ilyesmivel még nem találkoztam, vagy lehet, hogy csak én nem élem meg ilyen drasztikusan a dolgot. 16 éves vagyok (lassan 17) és 7 hónapja van barátom, aki nem szeret bulizni, ezért oda barátnőkkel járok kb. 3-4 hetente. Ugyanakkor szoktunk egymásnál aludni, étterembe/moziba/kirándulni/házibuliba járni, ha otthon vagyunk is jól elfoglaljuk magunkat.
És én ezt látom a többi kapcsolatban élő barátomnál is. Hogy jól érzik magukat, akármilyen programot is szervezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!