Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszát várom leginkább, de ha voltak ilyen helyzetben a fiuk akkor ők is elmondhatják. Számít egy párkapcsolatban a magasság?
Figyelt kérdés
A lány 2-3 cmrel magasabb,és ezért nem akar összejönni a sráccal,szerintetek ez tényleg ok arra hogy ne jöjjenek össze?A lány mondja neki,hogy imádja,meg hiányzik neki stb,de ha társaságba mennének akkor milyen lenne már hogy a csaj magasabb.Sztem aki így gondolkodik nem normális.Szerintetek mit tegyen a srác?2012. márc. 18. 12:02
1/12 anonim válasza:
Ha ez a lány ennyire felszínes, akkor még a srác járt jobban, hogy ez időben kiderült, és "megszabadult" a csajtól. Én megszakítanék minden kapcsolatot, hogy a csajnak ne legyen lehetősége szórakozni meg "önbizalmat növelni", mivel ezt kb. csak azért mondja, hogy a srác is hasonlóakat válaszoljon.
2/12 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a lánynak "joga van" eldönteni, hogy Őt ez zavarja-e vagy sem. Én sem örülnék, ha a párom alacsonyabb lenne. De tudom, hogy valakit ez nem zavar. Olyan lányt válassz, aki alacsonyabb, vagy akit ez nem zavar. Ennyi. :)
3/12 anonim válasza:
A lányok már csak ilyen felszínesek, ebbe bele kell törődnünk. Ha a fiúnak sok pénze és BMW-je lenne, sztem már nem zavarná annyira a lányt a magasságkülönbség.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod,kort és nemet is írjatok lécci:)
2012. márc. 18. 12:09
5/12 anonim válasza:
engem is utasítottak már el 3cm minusz miatt.
21/f
6/12 anonim válasza:
Hát a srác törődjön bele.Ha már most az elején,mikor ki sem alakult a párkapcsolat és a lány így érez,az nem jelent jót.Ha bele is menne a párkapcsolatba,állandóan a fejében lenne, hogy ő magasabb férfit képzelt el magának,és nem lesz jó a kapcsolat.
7/12 anonim válasza:
#1 válaszoló vagyok, 23/L
És egyébként volt már velem ugyanolyan magas barátom.
8/12 A kérdező kommentje:
mit tehetnék, a srác teljesen beleszeretett ebbe a csajba,és nem tudja felfogni hogy ebből nem lesz semmi.
2012. márc. 18. 12:30
9/12 anonim válasza:
nekem is volt egy kapcsolatom ami 1.5evig tartott, a srac kb 3cm alacsonyabb volt nalam, de engem nem zavart sokat szivatta masok de szerettem a fiut. szerintem nem a magassag minden, amugyis nem ok lennenk az elsok akik kozott, van magassag elteres:)
de ha lany mar elso perctol nem tudja elfogadni akkor jobb ha a fiu megerti, mert akkor csak neki lesz rosszabb
10/12 anonim válasza:
Úr isten már megint ez a kérdés. Attól függ igazából, hogy ha a csaj magasnak számít akkor szerintem nem "gáz" egy alacsonyabb. Persze az én szememben az se lenne megvetendő ha 160 centis pali járna egy 165 centis csajjal. Csak az már az a tipikus alacsony férfi eset ami tényleg nem mindenki fogadna el. De ha egy normál méretű pasasnál van ilyen akkor nem értem miért kell problémázni. Ennyi erővel a 175 centis srác is leléphetne hogy neki alacsonyabb csaj kell mert az nőiesebb és nehogymár egy gólyával vagy hegyi trollal állítson be az anyjáékhoz vagy ilyesmi. Ennyi erővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!