Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha a párotok mellettetek ön. Kielégítést végez?

Figyelt kérdés
Nem szó szerint melletted, hanem úgy, hogy te vagy neki és megtudod valahogy...Nem kíván már esetleg? Vagy mi az oka ennek, ha idáig fanyarodik egy férfi úgy, hogy kapcsolata van?
2012. márc. 20. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
Neki az a normális, hogy " te hülye vagy. szerencsétlen" Ahelyett, hogy azt mondaná. Igen, és? Nincs ebben semmi különös. De nem, ő letagadta és még engem néz hülyének, hogy merek ilyet feltételezni róla holott 100%-ra tudom az igazat ez az ami bánt nem az, hogy csinálta de az is közrejátszik egy kicsit.
2012. márc. 20. 22:10
 42/74 anonim ***** válasza:
63%
Én inkább hazudok az őszinteség helyett mint hogy hisztis p.icsaként lugassák a fejem azért amiért semmi rosszat nem csináltam....jó kis házisárkány vagy már 22 évesen. Amúgy mire vársz? mit keresel még egy perverz,szexmániás, bűnös mocskos férfi mellett? szerintem 30 éves korodig ne is alakíts ki kapcsolatot senkivel, ne büntesd az embereket, ásd el magad.
2012. márc. 20. 22:12
 43/74 A kérdező kommentje:
Nem az egészet linkeltem be amit a szakember írt. Mivel írt nevet és honlap címet is. Amíg nem tudsz valamit ne beszélj hülyeségeket.
2012. márc. 20. 22:12
 44/74 A kérdező kommentje:
És miért nem őszinte ha elvileg nem csinált semmi rosszat ??
2012. márc. 20. 22:15
 45/74 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan akkor, ha ennyire fontos hogy neked legyen igazad, tessék: a barátod nem normális, teljesen aberrált, elítélendő és infantilis dolog amit csinál. És még hazug is! Hagyd el! Jobban jársz!

Meg ő is....

2012. márc. 20. 22:16
 46/74 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem őszinte mert ugyan semmi rosszat nem csinált attól te úgy leordítod és 15 éves tiniként besértődsz hogy 1 hétig könyöröghet hogy bocsásd már meg a semmit.
2012. márc. 20. 22:17
 47/74 anonim ***** válasza:
100%

A szakértő nekem is írja már meg, kicsoda ő.

Mellesleg azért, mert valaki szakértő, lehet még prűd.

2012. márc. 20. 22:24
 48/74 A kérdező kommentje:

Tessék. Remélem nem haragszik meg érte. :) www.villanyi.vg

Nem ordítottam le. Ő sértődött meg csak nem tudom miért. Egyszerűbb hárítani és elmondani mindennek a másikat ahelyett, hogy beismerné. FÉRFIAK....

2012. márc. 20. 22:30
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod biztosra??Kukkoltál vagy uv alatt nézted a boxerét?
2012. márc. 20. 22:33
 50/74 A kérdező kommentje:
Tudom és kész. Az lényegtelen , hogy honnan nem ezen van a hangsúly...
2012. márc. 20. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!