Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha a párotok mellettetek ön. Kielégítést végez?
Figyelt kérdés
Nem szó szerint melletted, hanem úgy, hogy te vagy neki és megtudod valahogy...Nem kíván már esetleg? Vagy mi az oka ennek, ha idáig fanyarodik egy férfi úgy, hogy kapcsolata van?2012. márc. 20. 21:28
1/74 anonim válasza:
Mi lenne? Egészséges és életerős. Ez a normális. Amíg téged nem hanyagol miatta, addig ne zavarjon.
2/74 anonim válasza:
Mindenki csinálja.Ennyi intim szféra kell neki.
3/74 A kérdező kommentje:
Hmm... Szerintem akkor sem normális, hogy kapcsolata van és mellette csinálja ha még nem lenne azt mondom Ok, és ráadásul az, hogy tagadja még érdekesebb szituáció.
2012. márc. 20. 21:34
4/74 A kérdező kommentje:
Nem elég neki a barátnő?!
2012. márc. 20. 21:34
6/74 anonim válasza:
Hát nálunk vagy hogy huzamosabb ideig nem találkozunk, olyankor tudom, hogy csinálja, sőt néha én is szoktam, nincs ebben semmi, ha együtt vagyunk nyilván nem szokta. Az valóban furcsa, hogy tagadja, inkább ezt nem értem meg.
8/74 A kérdező kommentje:
Nem akartam kiírni teljesen hátha kitiltanak a szóhasználatért ezért tettem egy pontot de a nagy K véletlen volt. Tehát.. Önkielégítés...
2012. márc. 20. 21:37
9/74 anonim válasza:
Jézus, vagy nagyon gyerek vagy, vagy nagyon begyepesedett már bocs. Attól, mert 2 fél együtt van, még létezik magán szféra is. Ha épp nincs ott az egyik fél és a másik kívánja, akkor na mivan? enyhítsen magán. Ezt nem tragikusan kell felfogni. Mellesleg ilyen hozzáállással nem csoda, ha le is tagadja.
10/74 anonim válasza:
De az gáz, ha valaki a másik mellett azt csinálja, akkor ott gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!