Miert lehet ez? Koszonom az ertelmes valaszokat.
Kedves elso, mit is szeretnel pontosan? Ha tudok,akkor segitek.
Masodik: Nem szeretnek krealni, nem tudom miert jott ez elo, remelhetoleg elmulik hamar.
Igen! Én arra a következtetésre jutottam, hogy aki abba nőtt bele, hogy folyamatos küzdés az élete. Hogy valóban mindenért kő kemény harcot kell vívni, annak egy átlagos gondokkal teli élet kevés.
Nekem barátnőim szokták mondani, hogy ha nincs körülötted feszkó, ha minden jó, akkor én csinálom a fesztivált. Szánt szándékkal keresem azokat az alkalmakat, amikor küzdelemben vagyok.
Pontosan ez az ok, amiért itt kell hagynom jelen munkahelyemet. Már nincs kihívás. Unom.
Tűzz ki magadnak új célokat. Mert az ember bizony ha eléri a célját (főleg, hogy komoly célokról van szó), amellett, hogy megelégedettségében boldogságot érez, KIÜRESEDIK. Mert most nincs cél. Megszoktad, hogy küzdesz, volt miért. Most nincs semmi, de idővel jönni fog egy újabb.
Feldmár András pszichológus ír egy körforgásról: Szóval „nagyon jó bent”, „nincs kijárat”, „véres csata”, „nagyon jó kint". De a nagyon jó bent egyszercsak megváltozik, és ki akarsz belőle kerülni, de ehhez meg kell találni a kijáratot.
Olyan ez, mint amikor egy magzat megszületik, ehhez is hasonlította.
Szóval: szerintem keress új célokat magadnak, és törekedj feléjük, ez jó "kijárat" lesz neked.
első vagyok.
Hát elmenni innen,itt hagyni az undorító Magyar népet,és a családomat,nincs rájuk szükségem.
Ő lehet ezzel a problémával egyedül vagyok, de nem értelek. Külföldön élsz, feltételezem nem rossz körülmények között, megtaláltad életed szerelmét, esküvőd lesz, felvettek az orvosira, csodás életnek nézel elébe, ezek után mi a probléma? 24 éves vagy, fiatal, meg számtalan pofont fogsz kapni az élettől, ez sajnos ilyen. Lesz még miért küzdened, ne aggódj.
A depresszió mellesleg egy betegség, attól, hogy néha rossz kedvű vagy, ne keverjük össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!