Miert lehet ez? Koszonom az ertelmes valaszokat.
igen. most, hogy minden rendben van: a lelked mélyéről előmásznak azok a fájdalmak, amik ott voltak elnyomva(tudatalatt) csak erre vártak, most van idejük.
Talán hallottad már a statisztikát: a borzalmas,
emberetelen kínokkal és sok veszteséggel járó háború alatt sokkal kevesebb volt/vagy ahol van még, van/,
az öngyilkos és a pszichózisban szenvedő.
Ráérünk.
A tudatnak tiszta ragyogó fényesnek kell lenni. Ott vannak a sötét pincében elzárva a (főként magzati és 3 év alatti) traumák - azokat ki kell hozni a fényre (tudatosítani): és elmúlnak attól. Addig virulensen nyomják le a hangultatodat, sötétítik el a világodat.
Erre a tudatosításra analízissel nagyon sok pénzért szakemberek képesek, nagyon hosszú idő alatt.
És megvannak a tudat tisztítására, a tudatosításra, a klasszikus módszerek, minden világvallásban ismert gyakorlati módszerek ezek. Nem lehet bűntetlenül kizárni Istent az életünkből.
Valószínű, gyerek is hiányzik(tudatalatt,elnyomva, persze, mert nagyokosan megállapíthatod, nincs itt az ideje, de az ösztön az dolgozik)
és nem tudom, lehet (magamból kiindulva, mert belehalnék) honvágy?
Szia!
Én is arra gondolok, amit írt 1-2 hozzászóló. Most jött elő belőled a sok felhalmozott fájdalom, stressz. A másik oka pedig az lehet, hogy megijedtél, hogy most minden sikerült, amit szerettél volna, mert eddig a rosszat tapasztaltad. S vagy nem tudod meg magad is elhinni, hogy -Igen! Sikerült megcsinálnom!- vagy pedig félsz, hogy ez a boldog állapot nem sokáig tart.
Szerintem sok ember van úgy, aki sok fájdalmat, rosszat átélt, s sikerül neki talpraállni, a lelke mélyén mégis fél, hogy újra át kell élnie.
Én csak biztatni szeretnélek, hogy csak így tovább, s légy büszke magadra, hogy eljutottál oda, ahol most vagy! Állj hozzá pozitívan, s tessék elhitetni magaddal, hogy igenis megérdemled a boldogságot!
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!