Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert lehet ez? Koszonom az...

Miert lehet ez? Koszonom az ertelmes valaszokat.

Figyelt kérdés
24 eves no vagyok, eddig az eletem kozel sem volt fenyes,sot tulzas nelkul sokan dupla ennyi idosen sem kaptak ennyi pofont az elettol,es most itt nem arra gondolok,hogy anyuciek nem adtak zsebpenzt,vagy nem engedtek el hetvegente. Igaz nem is buliztam soha,de nem is vagytam ra. Szoval bizonyos okoknal fogva,nekem a tinikor az ugy komplett kimaradt az eletembol. Most vegre elertem,amit akartam,megtalaltam az igazit, eljottem otthonrol-az orszagbol is,mert ott nem becsultek meg es akkor finoman fogalmaztam-, itt nem kell attol felnem,hogy ehen halok, hamarosan eskuvo, felvettek egy itteni orvosira,ami az almom volt mindig. Ugy erzem,hogy tenyleg megtalaltam a lelkitarsam,akivel mindenben harmonizalunk, megtalaltam a hivatasom is vegre, igaz sokat kell kuzdeni, de nem ugy mint otthon,itt megbecsulnek,nem kell vertizzadnom mindenert. Van idom sportolni is etc. De megis sokszor csak ulok es nezek ki a fejembol, mintha depresszios lennek. De az nem lehetek, hisz tudom,vegre ott tartok,ahol szerettem volna, annyi valtozott csupan,hogy most nem kell irgalmatlan harcokat vivnom. Lehet emiatt van? De hisz azt akartam,hogy az eletem nyugodt legyen,olyan ferfival legyek aki szeret,es akit viszont szeretek,es azt csinalhassam,amihez igazan affinitasom van. Akkor most miert erzem neha ezt a "nihilt"? Tapasztalt mar valaki hasonlot?
2011. szept. 20. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen. most, hogy minden rendben van: a lelked mélyéről előmásznak azok a fájdalmak, amik ott voltak elnyomva(tudatalatt) csak erre vártak, most van idejük.

Talán hallottad már a statisztikát: a borzalmas,

emberetelen kínokkal és sok veszteséggel járó háború alatt sokkal kevesebb volt/vagy ahol van még, van/,

az öngyilkos és a pszichózisban szenvedő.

Ráérünk.

A tudatnak tiszta ragyogó fényesnek kell lenni. Ott vannak a sötét pincében elzárva a (főként magzati és 3 év alatti) traumák - azokat ki kell hozni a fényre (tudatosítani): és elmúlnak attól. Addig virulensen nyomják le a hangultatodat, sötétítik el a világodat.

Erre a tudatosításra analízissel nagyon sok pénzért szakemberek képesek, nagyon hosszú idő alatt.

És megvannak a tudat tisztítására, a tudatosításra, a klasszikus módszerek, minden világvallásban ismert gyakorlati módszerek ezek. Nem lehet bűntetlenül kizárni Istent az életünkből.

Valószínű, gyerek is hiányzik(tudatalatt,elnyomva, persze, mert nagyokosan megállapíthatod, nincs itt az ideje, de az ösztön az dolgozik)

és nem tudom, lehet (magamból kiindulva, mert belehalnék) honvágy?

2011. szept. 20. 14:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nem ertem el meg mindent, pl. szakmailag meg semmit azon kivul,hogy felvettek. De az "elozo" eletemhez kepest,ez kb akkora fordulat,mintha eddig minden fekete lett volna,most meg minden feher. Tehat nekem ez nem kis valtas volt. Nem hiszem,hogy foloslegesen problemaznek,ha az a tipus volnek,akkor mar reg nem elnek,ha visszatekintek. Persze nagyon erzekeny vagyok,ez teny,de eddig a lelki dolgokat tenyleg kenytelen voltam elnyomni. A baba tenyleg hianyzik, bar mar dolgozunk azon,hogy 2-3ev utan jojjon,meg akkor is egyetemista leszek,de megtudjuk majd oldani,lesz aki segit, tehat mar nem ugy latom,mint regen,hogy majd 30eves koromban johet,addig nem,mert nem akarom,hogy barmiben is hianyt szenvedjen,mint en anno. Ez nagy felismeres volt reszemrol,butasag lenne addig varni.
2011. szept. 20. 14:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Viszont az is igaz,hogy nem havi 1-2x erzek igy,es nem 2 napja, tehat nem egy gyorsan elmulo rosszkedvrol van szo,mint ahogy az egyik valaszolo irta. Termeszetesen nem irtam volna ide,ha ez nem allna fenn mar egy huzamosabb ideje, kb miota egyenesbe jottem.
2011. szept. 20. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is arra gondolok, amit írt 1-2 hozzászóló. Most jött elő belőled a sok felhalmozott fájdalom, stressz. A másik oka pedig az lehet, hogy megijedtél, hogy most minden sikerült, amit szerettél volna, mert eddig a rosszat tapasztaltad. S vagy nem tudod meg magad is elhinni, hogy -Igen! Sikerült megcsinálnom!- vagy pedig félsz, hogy ez a boldog állapot nem sokáig tart.

Szerintem sok ember van úgy, aki sok fájdalmat, rosszat átélt, s sikerül neki talpraállni, a lelke mélyén mégis fél, hogy újra át kell élnie.

Én csak biztatni szeretnélek, hogy csak így tovább, s légy büszke magadra, hogy eljutottál oda, ahol most vagy! Állj hozzá pozitívan, s tessék elhitetni magaddal, hogy igenis megérdemled a boldogságot!

Niki

2011. szept. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!