Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

tavaly ismerkedtünk meg és azóta sokat beszélgetünk főleg ősz óta és tök haveri kapcsolatunk volt én ezt vettem le a beszélgetések alapján és felhozta a témát,h menjünk együtt úszni meg megyek e vele buliba,vagy csak szimplán találkozzunk,de mindig lemondódott a dolog részemről vagy részéről aztán mondta,h fura lenne kettesben találkozni mert igazából neki már több hónapja van barátnője és,hogy már csak emiatt is nem kéne kettesben más lányokkal találkoznia meg hogy nagyon tetszettem neki mikor megismerkedtünk és szerinte ha újra találkoznánk akkor megint megtetszenék neki és sok fejtörést okozna neki az egész,de mindenképp szeretne velem tovább beszélgetni,mert hiányoznának neki...aztán kb rá két hétre,hogy elmondta ezt újra szóba jött,hogy és én hogy érzek iránta,csak mert nekem is tetszik,de nem mondtam direkt semmit,mert párkapcsolatban van és nem akartam probléma venni ezért is vettem tudomásul,h nincs tali,de mivel kérdezte elmondtam,h nekem sem közömbös. erre 2hete szakítottak és azóta viszont nem keres meg semmi,vagyis írt,h szakítottak aztán volt fent többször is,de nem írt ezért írtam neki én és akkor nagyon kedves volt meg dumáltunk csak írta,h tanulnia kell ezért most nem tudunk sokat beszélni,de valamikor mindenképp szeretne...aztán elment egy hétre és most itthon van,de azóta se keresett...csak nem értem,h most mi lesz?

bocsi,hogy hosszú lett

2012. márc. 20. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
bocsánat, hogy úgy írok, hogy nem tudom a választ, de drukkolok neked, én is teljesen hasonló helyzetben vagyok, kiváncsi vagyok mond-e valaki valami okosat.:)
2012. márc. 20. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:
semmi, köszi, én is neked :) lány vagy?
2012. márc. 20. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
köszi. :) igen, lány vagyok. te is ugye vagy benéztem?
2012. márc. 20. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem beszélj meg vele egy találkát...ott minden kiderül. :) Szurkolok!
2012. márc. 20. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
én is lány vagyok :) köszi
2012. márc. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!