Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a párommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párommal és kapcsolatunkkal?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat,viszont vannak olyan dolgai amiket nagyon nehezen tudok elviselni..például a számítógép/fényképezőgép mániája,a vásárlás mániája, és hogy kissé anyuci pici fia...sokat gondolkozom,hogy mit kéne csinálnom...Ti mit tennétek a helyemben?
2012. márc. 20. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, elfogadod vagy szakítasz.

A felsorolt problémák hosszabb távon nem változtathatók meg.

2012. márc. 20. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Eléggé lényegi dolgok, eddig hogy nem tűnt fel?

Veled foglalkozik egyáltalán?

2012. márc. 20. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
H atényleg "csak" ezek a hibái, akkor inkább érezd magad szerencsésnek!:) Hobbija, elviselhetetlen látásmódja, egyéb hibája MINDEN férfianak van. És nekünk nőknek is, mégis kitart ő is melletted. Mindenkinek nehéz az egyéni problémája, igazán megértelek, de mérlegelni kell, hogy biztos, hogy más is jobb- e mint ő. Elég itt olvasgatni egy kicsit, hogy mik vannak... Nekem mindig az segít, ha a saját hibáimra koncentrálok, és belátom, a helyébe én ezt milyen nehezen tolerálnám... Keress te is elfogleltságot magadnak, kicsit távolodj ( jó értelemben), és meglátodd jobb lesz. Nem szabad "árgus szemekkel" figyelni a másikat, mert egyre jobban belemélyedsz. Kitartás!!:)
2012. márc. 20. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Itt vagy elfogadod amilyen, vagy keresel hiba nélküli pasit, amit kétlem ,hogy találsz.Mindenkinek vannak rigolyái!
2012. márc. 20. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az nem is biztos, hogy igazán szereted, ha ilyen dolgok problémát okoznak neked!Azt a kérdést feltetted már magadban, vajon neki nincs az eszében, hogy rajtad akar változtatni?
2012. márc. 20. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben nem ismeretlenektől kellene a választ várni, mert ezt csakis te tudhatod, hogy ezeket a problémákat hosszú távon tudod-e kezelni vagyis elfogadni. Ha az én párom lenne ilyen, akkor az alábbiakat tenném.

Valami mánia (számítógép, fényképezőgép) mindenkinek kell, ezzel nem lenne problémám, ebből következően ha a vásárlási mánia nem menne az anyagi helyzetünk rovására, akkor azzal sem. Anyuci pici fia, ezzel már nehezebb együtt élni.

2012. márc. 20. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem annó azt mondták, ami szerintem nagyon igaz, hogy minden barátnak/barátnőnek megvan az ára. A kérdés, hogy te hajlandó vagy-e azt megfizetni. Itt most arra gondolok, hogy minden embernek van hibája, rigolyája. Az egyetlen kérdés, hogy fontos-e neked annyira az a másik, hogy ezeken túllépsz. Ha nem, akkor keress mást. Ha igen, akkor pedig nem tennél fel ilyen kérdéseket:) Ja, és arra is számíts, hogy ami ma idegesít, az az évek múlásával csak még hatványozottabban fog idegesíteni.
2012. márc. 20. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha szereted, olyannak szereted, amilyen. Ha nem, akkor nem szereted. Akkor egy nem létező ideálba vagy szerelmes, akinek a tulajdonságait a párodra aggattad.
2012. márc. 20. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is felvetődött már ugyanilyen kérdés a fejemben, és én is sokat problémáztam az ilyeneken, mindennapos volt a cirkusz. Aztán beláttam, hogy ő is nagyon sok mindent tolerál, és, hogy nekem is ezt kell tennem. Kompromisszumot kötni tudni kell, ha pl. ennyire számítógép függő, akkor hagyd, hogy gépezzen, te pedig addig találkozz a barátaiddal, érezd jól magad nélküle! Az anyuci pici fia esetre viszont nem tudok mit mondani, el kell tűrni, és kész. Ez van. Bennem az tartja a lelket, hogy ha eljut a kapcsolat az összeköltözésig, akkor úgysem lesz már ott anyuci, és egyszer neki is fel kell nőni az önálló élethez! Ha máskor nem, majd melletted! :)
2012. márc. 20. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha valakit igazán szeretsz, azon nem gondolkozol, főleg nem sokat! Szerintem ne húzd az időt, se az övét, se a sajátod!
2012. márc. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!