Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 19 évesen teherbe esnétek egy szintén 19 éves sráctól, akivel csak fél éve jártok, megtartanátok a gyereket?
inkább olvass feljebb, jézusom...
azért kérdeztem, mert tanácstalan voltam, hogy mit mondjak barátnőmnek... szerintem is értelmesebb lett volna egy abortusz, de nem rohanhatom le, hogy na akkor vetesd el a babát, mert mégis csak egy brutális beavatkozás testileg, de lelkileg még inkább. plusz nem akartam, hogy ha esetleg megteszi és megbánja, akkor engem okoljon, hogy bezzeg te mondtad, a te hibád, stb. de hát most már mindegy.
a srác amúgy folytatja a sulit, de barátnőm a következő félévtől már nem...
"akkor engem okoljon, hogy bezzeg te mondtad, a te hibád, stb. de hát most már mindegy."
Ebből a gondolkodásból látszik hogy gyerekek vagytok még. Ha valaki ezért vetet el/tart meg egy babát mert a "barátnője mondta " az még ne neveljen gyereket.
és akkor mi van ha téged hibáztat élete végéig?! mert akkor:
-nem is volt olyan jó barátnőd tehát ne fájjon a fejed egy ilyen liba miatt
-meggátoltad, hogy megszülessen egy gyerek egy ilyen buta, nemtörődöm anya mellé
-nyugodtan teheted álomra a fejed mondván te megtetted azt ami helyes és ha ezt nem így látja akkor nem is állt készen az anyaságra
-plusz: mitől jó az hogy nem végzi el a sulit így nem lesz végzettsége nem fog tudni rendes munkát vállalni tehát segélyen nevelheti a gyereket juppi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!