Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 19 évesen teherbe esnétek egy szintén 19 éves sráctól, akivel csak fél éve jártok, megtartanátok a gyereket?
Sanszos hogy a gyerek apa nélkül, nehéz anyagi körülmények közt nőne fel, egy 19 éves fiú az esetek nagyon kis részében marad egy életen át 1 nő mellett, főleg fél év együttlét után.
Ha a barátnőd ezt akarja akkor hajrá, persze nem tudom a szülői háttere milyen, ők ha tudják nevelni, és támogatni a kicsit akkor jobb a helyzet.
először is szép hogy ez már egy élet de egyenlőre még csak egy borsó nagyságú izé:S se agya se semmije még nem alakult ki semmilyen szerve szóval nyugodtan ajánlom az abortiszt miért?
-Mert ez csak egy fél éves kapcsolat ami ilyen esetben nem jelent semmit sem, idővel a szerelem elmúlik
-a gyerek nehéz körülmények között apa nélkül nőne fel, juj de jó lesz neki:S
-a lány nem tudja befejezni a tanulmányait így nem tud majd jó állást szerezni és nem tudja anyagilag támogatni a gyerekét
-a lány még nem élte ki magát, alig tett valamit és ez később ki fog hatni az életére mert mindig azt fogja érezni valami hiányzik az életéből
-végezetül egy gyereket csak akkor jó a világra szülni, ha tiszta szerelemből születik és a szülő vagy szülők teljes meggyőződéssel akarják a gyereket, nem pedig akkor amikor az anya a barátnőtől kérdezi meg megtartsa e az apuka pedig még nem tud semmit:(
és elegem van ebből az elvégre ez egy élet blablabla dologból, még úgysem sejt semmit, nem fejlődött ki sehova és csak mert sajnálja szegénykét mert mégis csak egy élet akkor gondoljon abba bele képes lenne felnevelni őt rendesen, mert egy gyerek nevelése nem pár év hanem örök életre szóló kapcsolat
nekem aztán édesmindegy, hogy mit gondoltok, hogy én vagyok -e, vagy egy barátnőm. nem fogom a szátokba rágni, már elmondtam, higgyetek amit akartok.
köszönöm azoknak, akik kulturált választ tudtak adni :) ma felhívott barátnőm, és elmondta, hogy megtartja a babát. őszintén elmondtam neki, hogy szerintem nem jó ötlet, és sokat segített, amiket ti is írtatok:) de már eldöntötte, ez van. azt mondta, hogy az sem érdekli, ha a srác nem marad vele. szerintem önző, de hát mind1, az ő élete, nem irányíthatom, pedig tudom, hogy fejjel megy a falnak... :(
"tudom, hogy fejjel megy a falnak... :("
Ha tudod akkor meg minek kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!