Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyártól megyek ki egy évre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyártól megyek ki egy évre Skóciába, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány, én is bejövök szerintem neki, de nyártól 1 év pausa lenne (én hűséges maradnék, ha olyan a kapcsolat, megéri). Belemenjek, vagy ne erőltessem, amíg nem késő?
2012. márc. 19. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokan mondják ha van kellö bizalom egy kapcsolatban akkor miért is ne... de most gondolj bele 1 év az nem kevés idő. Addig nem is taliztok, esetleg neten és/vagy telón beszéltek és az édes kevés. Szerintem ennek így semmi értelme nincs.. :/ Jobb, ha nem erőlteted amíg nem késő én azt mondom.
2012. márc. 19. 20:44
 2/6 amélia válasza:

Szerintem maradj itthon a csajjal, én meg kimegyek helyetted:)

De viccet félretéve..hát ha úgy érzed, hogy kibírná a kapcsolat ezt az egy évet, és kölcsönösen megbíztok egymásban...

Én, hogy őszinte legyek nem mennék bele egy ilyen dologba, mert egyrészt nagyon féltékeny vagyok, meg ritkán találkoznátok is gondolom..tényleg csak akkor van ennek értelme, ha nagyon szeretitek egymást,d de te meg azt írtad, hogy csak a tetszetek egymásnak fázisban vagytok..

De szerintem egy több éve tartó komoly kapcsolatot is igencsak próbára tesz az, ha az egyik fél külföldre kényszerül..

Hát ezt még gondold át szerinted..

Am miért mész Skóciába? Dolgozni?:)

20l

2012. márc. 19. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Diákmunka, nyelvtanulás, egyetem előtt
2012. márc. 19. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
menj ki, szerintem a csajt meg hagyjad, éppen összejönnétek, és onnan egy év kihagyás nem sűrűn lenne az aztán életképes kapcsolat... inkább élvezzed skócia minden pillanatát én szivesen kimennék..:D
2012. márc. 19. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom nem járnál túl sűrűn haza Skóciából...

Inkább hagyd a csajt, mert ha nem tudtok találkozni, akkor pár hónapon belül úgyis vége lesz. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Volt már működő és nem működő távolsági kapcsolatom is (ugyanilyen nagy távok, egyik Franciaország, másik Törökország), ahol tudtunk találkozni kb havi rendszerességgel, az működött, ahol nem, az három hónapon belül becsődölt - pedig meg voltunk győződve mindketten arról, hogy a másik a nagy Ő.

2012. márc. 20. 00:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyszer ha hazajönnék, habár azt sem tervezem, nem olcsó ugyanis, de karácsony azért csak karácsony, meg fogom mondani itthon, hogy ha ragaszkodnak hozzá, jövök, ha nem, az sem baj, fogjuk mi még együtt tölteni az ünnepeket.

Pénzügyileg nem nagyon vagyunk eleresztve sajnos

2012. márc. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!