Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a nyártól, tele van furcsa szituval. Véleményetek?
18 éves fiú vagyok és néhanapján lejárok a konditerembe. félek, h mégsem vagyok eléggé izmos, s a barátnőm majd másokat is megnéz...h vááá...de izmos.....stb.
mert egyszer még tavaly szembejött velünk egy kigyúrt velünk egykorú srác, és igen csak megnézte a bnőmet és sztem a bnőm is őt ( bár utóbbit nem láttam, mert mellettem állt, csak azt, h igencsak nézett felénk a srác. s sajnos volt már esett, h a bnőm előttem más palikat is megnézett és szóltam is neki, h nemkéne)
emiatt aggódok, h a bnőm szétnéz majd a terepen és hasonlítgat majd másokhoz:S
2. a bnőm nyáron nagyon szép, egyszerűen csodálni valóan szép. de félek, mert tavaly is volt már egy pár incidens. például túlságosan is érezte ezt, és igencsak megnézte az utcán, kik is nézték meg. sztem volt szemezés is:S
mit tehetnék?
mit gondoltok erről? hülyeség?
Sztem ez hülyeség:)
Ha a barátnőd szeret,akkor úgy szeret,ahogy vagy.Mióta jártok?
Ha azt nézed "természetesen",hogy megnézik ha szép csaj.Légy büszke a barátnődre,és bízz benne.Hisz attól még szeret,ha néha néha megnéz egy kigyúrt pasit.Bevallom én is szoktam,de attól ugyanúgy szeretem a barátomat és nem hagynám el senkiért,akinek jobb a teste.
Jaa és bízz magadban is.Nem véletlenül válsztott Téged:)
*természetes
Mi volt az incidens?
előző voltam
16/l
hát sokan megnézték és láttam, h mikor beszélünk, akkor agyilag ott van, de kapkodja a fejét. eléggé ídegesítő volt pl mikor az utcán megyünk és csak azt látom, h majd minden pasi vigyorog és ő meg vissza mosolyog rájuk. egyszer pl anyukámmal vásároltunk és ő mondta, h ne légy túl szerelmes fiam, mert ott előttünk képes volt szemezni egy sráccal. mikor rákérdeztem, persze, h letagadta.
azt mondta, h ő szeretné látni, ki nézi +.
h ennek én h örülök?
de bezzeg mikor télen én vagyok kivirulva és megnéz valaki, akire ráse nézek, akkor ölni tudna a szemével.
mit gondolsz, mit tegyek ha pl megnézi őt egy pali?
nézzek rá csúnyán, vagy nézzek inkább úgy, h nah mingyá szétkaplak öcsém?:D
mert hiába mondtam meg neki, h ne csináljon ilyen, csak azt láttatom, h mérhetetlenül féltékeny vagyok....és én azt nem szeretném..férfiúi becsület:D
+ már mondtam is neki, de csak egy picit fogta vissza magát:$
hm értem,nyilvánvaló,hogy ennek nem örülsz.
Akkor ülj le beszélni a barátnőddel és mondd el neki,hogy mit gondolsz erről.Persze ne támadd le vagy vádold meg..bár nem hiszem,hogy ezt tennéd.mondd el,hogy neked az ilyen szituációk kellemetlenek
hát eléggé.
de van még pár szitu, amire kivi lennék, mit válaszolsz:)
eljátszom a nagy szerelmes rómeót meg minden, búcsúzáskor.
integetek mint egy hülye. erre látom, h máris odament két sráchoz dumálni és rám már nem is nézett, nem is foglalkozott velem.
de ugyanzet csinálja a buszon, nem csókol +, mert a sok ismi...mintha szégyelne kom..::S
vagy ha van valaki ismi a közelben rögtön odarohan dumálni vele. peg én személy szerint örülök neki, h végre kettesben erre megy a haverjaihoz és én ott állok, h hozzá se tok szólni pl a beszélgetéshez.
vagy volt már olyan is, h jön ki hozzám. hát képzeld kivel találkoztam? hát és ez olyan vicees volt meg az..é s olyan jól elvoltunk. holott előtte nekem egy napig kellett hallgatnom, h ő mien fáradt stbbb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!