Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a nyártól, tele van furcsa szituval. Véleményetek?
18 éves fiú vagyok és néhanapján lejárok a konditerembe. félek, h mégsem vagyok eléggé izmos, s a barátnőm majd másokat is megnéz...h vááá...de izmos.....stb.
mert egyszer még tavaly szembejött velünk egy kigyúrt velünk egykorú srác, és igen csak megnézte a bnőmet és sztem a bnőm is őt ( bár utóbbit nem láttam, mert mellettem állt, csak azt, h igencsak nézett felénk a srác. s sajnos volt már esett, h a bnőm előttem más palikat is megnézett és szóltam is neki, h nemkéne)
emiatt aggódok, h a bnőm szétnéz majd a terepen és hasonlítgat majd másokhoz:S
2. a bnőm nyáron nagyon szép, egyszerűen csodálni valóan szép. de félek, mert tavaly is volt már egy pár incidens. például túlságosan is érezte ezt, és igencsak megnézte az utcán, kik is nézték meg. sztem volt szemezés is:S
mit tehetnék?
mit gondoltok erről? hülyeség?
hát azért járok, hogy igen, engem nézzem.
+ egy kicsit hülye felfogás, de visszaadnám azt, amit tavaly nyáron én kaptam +, h most meg engem nézzenek meg a csajok ő meg tűrje. tom, kicsit bosszúálló vagyokxd
nem vakságot fogadott a barátnőd,vagy igen? Gáz,ha ennyire féltékeny vagy. Csak azt éred el,h a végén tényleg ott hagy!És akkor meg is érdemled majd!
Különben meg nem kéne ilyen önbizalom hiányosnak lenni. Ha bkinek kellessz akkor csökötten is kelleni fogsz neki. Ennyi.
neked h esne, h azthiszed, h téged nézz és egy mások rámolyosgó palit nézne? most komolyan? nem lennél féltékeny?
vagy odamennél hozzá: tessék itt a barátnőm vidd el egy körre?:D
azért ne légy ilyen laza, megnéztem volna a fejed ha ez veled történne meg szinte mindennap!
Hát ez az "integetés közbe odamegy másokhoz dumálni" dolog elég durva :S én biztos szóvá tettem volna neki másnap.
Szerintem is ülj le vele beszélni, mert elég komoly, amiket csinál a csaj..
hát jah, tom.
de vele nem lehet beszélni. mert úgyis csak én vagyok a hibás , vis szte:(
ugyanis előadja, h én mien hülye + feledékeny vagyok, meg h eltorzítom a dolgot, nem is az történt. holott én ezt láttam.
nah akkor mit tegyek?
Figyelj ha tényleg szereted beszélj vele, ha nem megy akkor kérd meg, hogy változzon meg különben ennyi volt a kapcsolat.
Ha aztmondja megpróbál akkor ő is szeret, ha aztmondja h akkor ennyi volt akkor sajnos nem is szeret.. :(
oh.
azért még majd kiirom külön kérdésbe a szitukat, kivi vagyok a kommentekre, h csak sztem ilyen gázak-e.
de azért köszike:)
Keress egy olyan csajt aki nem ennyire szép és akkor nem kell ennyire félteni. Bocs, de ez volt az első gondolat.
Nézd, egy nő, főleg ha jól néz ki és ezt tudja is magáról, nagyon hiú tud lenni. Élvezi, hogy tettszik a pasiknak, szeret hódítani, sőt mindenkit meg akar hódítani, de csak annyira, hogy felfigyeljenek rá. Nem hiszem, hogy téged akarna bántani, csak szereti ha megbámulják és azt látja, hogy csorog a pasik nyála!! Örülj neki, hogy egy ilyen nő a tiéd lehet és legyél büszke rá!
örülök neki és büszke is vagyok rá.
csak picit idegesítő. neked nem lenne az, nagy szerelemben vagy minden és párod kicsapongó lenne ilyen szempontontból. pl strandon lennétek, nézel a szemébe és beszélsz, ő meg észre sem venne, pedig ott állna veled szemben. a szemedbe nem nézne, de felhőtlenül sokat mosolyogna.
Olvasva itt a kommentjeidet... hát nehéz kérdés...
Kemény dolog csak így látatlanban válaszolgatni, mert a te nézeted is megváltozhat a leírtak hatására...
Én nem vagyok az a féltékeny tipus, de ez a dolog elgondolkodtatna. Nem szeretem az ilyesmit, az az igazság. Elkezd az ember kombinálni egyebek.
Nálam volt rossz tapasztalat lehet, hogy csak az beszél belőlem, ne is hallgass rám.
Mindenesetre furcsa, hogy ilyen feltünően nézelődik, vagy hagy ott amikor kettesben lennétek. Vagy amikor elbúcsúztok és ő már megy is dumálni azonnal.
Egy tanács, de nagyon halkan mondom, szinte suttogva mert majd jól lehurrognak itt akik csak az orrukig látnak, hogy kicsit talán édesanyádra kellene hallgatnod és lazábbra venni a figurát.
Persze ne legyen igazam és legyetek boldogok sokáig!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!