Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a nyártól, tele van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a nyártól, tele van furcsa szituval. Véleményetek?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és néhanapján lejárok a konditerembe. félek, h mégsem vagyok eléggé izmos, s a barátnőm majd másokat is megnéz...h vááá...de izmos.....stb.

mert egyszer még tavaly szembejött velünk egy kigyúrt velünk egykorú srác, és igen csak megnézte a bnőmet és sztem a bnőm is őt ( bár utóbbit nem láttam, mert mellettem állt, csak azt, h igencsak nézett felénk a srác. s sajnos volt már esett, h a bnőm előttem más palikat is megnézett és szóltam is neki, h nemkéne)

emiatt aggódok, h a bnőm szétnéz majd a terepen és hasonlítgat majd másokhoz:S

2. a bnőm nyáron nagyon szép, egyszerűen csodálni valóan szép. de félek, mert tavaly is volt már egy pár incidens. például túlságosan is érezte ezt, és igencsak megnézte az utcán, kik is nézték meg. sztem volt szemezés is:S

mit tehetnék?

mit gondoltok erről? hülyeség?

2009. márc. 3. 19:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Te nem tudod ugyanezt megcsinálni vele? Gondolom téged is megnéznek a nők, mert ha olyan rusnya pasi lennél, nem lenne ilyen szép barátnőd. Játszd el vele ugyanezt sokszor egymás után. Ha szóvá teszi magyarázd el neki, hogy ő pontosan ezt csinálja veled. Hátha megérti, hogy ez neked fáj. Ha nem, akkor lehet, hogy tényleg más után kellene nézned, mert akkor annyira nem szerethet!!
2009. márc. 3. 21:01
 22/26 A kérdező kommentje:
már próbáltam az csinálni. de nem vette észre magát és ő is a te taktikádat csinálta. ő magát nem vette észre, de azt h én azt csinálom vele azt igen. a lényeg, h ő nem csinált semmit stb...és csak folytatta tovább és még jobban, nehogy már nekem legyen igazam kb...ez volt:(
2009. márc. 3. 21:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után akkor csak azt tudom mondani, hogy ez a csaj nem hozzád való. Neki még nem való kapcsolat, mert ő még hódítani akar világba!! Nem szeret annyira, hogy tiszteljen, mert ha tisztelne, nem alázna meg ilyen viselkedéssel úton útfélen. Talán tényleg jobban járnál ha keresnél egy kevésbé szép és hiú nőt!!
2009. márc. 3. 21:57
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

szia,

saját tapasztalat, hogy engem is megnéznek a pasik és kérdeztem páromat, hogy ő ehhez mit szól? csak annyit mondott, hogy imád engem és csak dagad a melle, hogy mások irigykednek. ha nem lesz elég önbizalmad nem is marad veled a csaj, mert valaki olyanra van szüksége, aki nem ilyeneken nyavajog. bár hozzá kell tennem, hogy nem szemezek senkivel, pedig meg tehetném. olyan nincs, hogy nem csókolom meg, mert ott vannak az ismerősök.

továbbá meg hagyd ezt az ismit meg kivi kifejezéseket, mert nem nagyon illik egy kigyurt pasihoz. csak azért jársz kondiba, hogy szebb legyél, mint ő? hm? valami nincs rendben, ennyire hiú pasit még nem láttam vagy ismertem.

úgy képzellek el, mint valami nagy menőt kivülről, belülről meg mint a papucsomat az ágyam mellett.

kössz a lepontozást.

Lincy

2009. márc. 4. 14:25
 25/26 A kérdező kommentje:

nem pontozlak le:D miért tenném? szeretem a kritikákat, sokan lehet belőle tanulni, ezért köszike;)

tudom, h nyavajgok, de sokszor van olyan, h nagyon rosszul esik amit csinál. és egyszerűen hiába vagyok tele önbizalommal, ha mindig van valami kis hülyeség, ami nálam kiüti a biztosítékot.

2009. márc. 4. 16:32
 26/26 anonim ***** válasza:
akkor meg keress mást, mert ez így nem fog működni és csak emészteni fog a csaj. kell ez neked?...szerintem nem
2009. márc. 5. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!