Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből még rendes párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még rendes párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Elég dezoláló, hogy itt kérdezem meg, de mégis megteszem.

Másfél hónapja kb. megismerkedtem egy fiúval, akivel találkoztunk, aztán szép lassan összejöttek a dolgok.

Mondta, sokat jelentek neki, és ez viszont így volt. Minden jól ment, tényleg... amíg ma nem írt teljesen váratlanul, hogy ő most még egyelőre nem hiszi, hogy kész egy komoly kapcsolatra. Ellenben még mindig nagyon kedvel és tetszene, ha találkoznánk, csak neki még idő kell, mivel őt még az év legelején kidobták váratlanul.

Állítása szerint ez a valaki más régen nem érdekli, csak nem akarja elsietni a dolgokat. És elvileg nem lát hibát bennem. Meg hülyén érzi magát.

A kérdésem, hogy még sikerülhet-e vele? Szeretném nagyon, mert én is eléggé megkedveltem, és ez kezd erősebbé válni. Most nagyon nem lenne jó egy ilyen trauma.

Komoly válaszokat szeretnék, ha ez lehetséges. Köszönöm!

2012. márc. 19. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Hisz nem mondta, hogy már ne is találkozzatok, külön kijelentette, hogy örülne neki, ha találkoznátok. Ne éld teljesen bele magad, hisz történhet bármi, de én látok rá esélyt:) Mindenesetre tényleg adj neki időt. Az ő helyében lehet te is kérnél magadtól.
2012. márc. 19. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Tényleg!
2012. márc. 19. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kiegyensúlyozott párkapcsolat háááát, necces, hogy lesz belőle. Ugyanis jelen pillanatban nem ugyanazt akarjátok a másiktól. Az igaz, hogy ez később változhat, de ha te most kitartasz mellette, azzal egyidejűleg alárendelt szerepbe is kerülsz, hiszen teljes mértékben az ő akaratához alkalmazkodsz, hozzá idomulsz, holott szíved szerint te szorosabbra fűznéd a viszonyt. Voltam egy ehhez hasonló helyzetben, és túl megalázónak éreztem ahhoz, hogy benne maradjak.
2012. márc. 19. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Érthető...

Érdekelnek amúgy tapasztalatok is ezzel kapcsolatban.

Most egyébként nem vagyok nyugodt, kicsit földhöz vágott.

Mellesleg, kedves Második válaszoló, nem tagadom, erre is gondoltam, amit említettél.

2012. márc. 19. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!