Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek átver? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek átver? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, fél évvel idősebb nálam, ő most lesz 15 én meg majd októberben... Szóval alig ismer de megcsókolt. Igaz, jó volt meg nekem tetszik is, és azt mondta h én is tetszek neki, meg sokat hív fel beszélünk fészen, annyi, h kicsit messze lakik, de sokat jön a falumba.. Szóval elmesélte, h sok csak vert már át, de azt mondta h engem nem akar. Van egy fiú, aki féltékeny és bekavart de vele nem foglalkozok. Az egyik barátnőm beszélt vele, h mit akar tőlem, és azt mondta h semmit csak szivat, utána meg azt h csak viccelt, komolyak a szándékai, meg amikor felhívott is ezt mondta nekem. De valahogy mégis félek. Sokan vertek már át, és nem akarok megint csalódni. Ha mégegyszer megkérdezem tőle, h komolyan átver vagy csak viccelt, biztos h megharagszik. Mit tegyek? Mi van, ha a hátam mögött jót röhög rajtam? Nekem bejön meg minden, és nem akarok pórul járni...(Nem tudom, h számít-e, és nem is rasszistáskodom, de van benne egy kis cigány...)
2012. márc. 18. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ha bízol benne, koppanhatsz. Ez mindig így volt, van és lesz is.

Ha kételkedsz benne, inkább hagyd!

Annyira még úgysem lehetsz oda érte, ha neked számít az, hogy cigány...

14 évesen többen is átvertek már? Ezt csak sajnálni tudjuk.. és nem vet rád túl jó fényt.

2012. márc. 18. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Abszolút ne dölj be neki, mert lehetséges, hogy csak az érzéseiddel akar játszani! Felejtsd és keress mást, hidd el ez a leg okosabb megoldás.
2012. márc. 18. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, engem nem fiúk vertek át, hanem a barátnőim. Nagyon sokan hagytak már cserben. Ő lenne az első barátom... És engem nem zavar h cigány csak úgy mondtam...
2012. márc. 18. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
felejtsd el..
2012. márc. 18. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!