Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Hány évesek vagytok?
Csók volt?
Mit szeretnél? Mire vágysz?
én 15 ő 16 lesz
nem nemvolt csok
hát kapcsolatra
szerintem csak "azt" akarja vagy csak sík :D
úgy értem ha igazán szeretne akkor nyilván tisztába lenne az érzéseivel és már rég lépet volna
A legfontosabb, hogy komolyan vegyétek a párkapcsolat rendeltetését: házasság és családalapítás.
A te korodban még nyilván nem lehet komoly elköteleződésre, házasságra gondolni, ezért nincs értelme a "rózsaszín köd" miatt komolynak látszó, valójában azonban egyáltalán nem komoly szerelmi próbálkozásnak sem. Az ilyen éretlen párkapcsolat csak kizsákmányolja a feleket, elrabolja az időt "az igazi" párkereséstől, és ami még rosszabb: a szerelem, a szenvedélyek, az ösztönök rabságába kényszeríti az embert.
Most kell megtanulnod felismerni, milyen vakká tesz a szerelem. Most kell megtanulnod legyőzni hormonjaidat, hogy később se ess depresszióba, ha szerelmi csalódás ér. Ne tegyétek játékszerré a testeteket, mert akkor Ti magatok váltok "testetek játékszerévé".
Az nem baj, ha beszélgettek, de lehetőleg igyekezzetek inkább egymástól függetlenül megismerni az élet nagy kérdéseit, hiszen még mindkettőtök személyisége éretlen, alakítható. Igyekezzetek barátként tisztelni egymásban a férfit/nőt, s vonzalmatok ellenére tekintsétek lazának, kötetlennek a kapcsolatot. Ismerjétek meg józanul a "kínálatot", hogy felnőttként majd azzal próbálkozhassatok, aki valóban esélyes egy igazi kapcsolatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!