Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes levélnek mi számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes levélnek mi számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy idióta kérdés, de igazából úgy váltunk el egymástól a leányzóval, hogy bár barátok maradunk, de érzem rajta még mindig azt, hogy már a barátságunk sem olyan, mint előtte volt. Nagyon más... :( Én viszont még mindig szeretem Őt, és szeretnék neki egy olyan levelet írni amit eltehet emlékbe is akár, de olyan dolgok is lennének benne, mint pl. bocsánatkérés és nem tudom, hogy ezeknek a megbánásoknak, bocsánatkéréseknek lenne -e helyük egy „szerelmeslevélben” ? Továbbá formailag mindegy, hogyan néz ki? Bekezdés, stb baromságok nem számítanak?

Köszi

2012. márc. 18. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:

az érzéseid tartalmazza, ha ez pedig az hogy sajnálod akkor van helye a levélben.

nincs kötött forma de kellemesebb egy szép rendezett, helyesen írt levelet olvasni, mint egy összkókányolt valamit. Hadd lássa a lány hogy szántál időt a levél külsejére épp úgy mint a tartalmára! :)

2012. márc. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!