Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ilyenkor? :S
Van egy lány, akivel már lassan 2 éve beszélgetek, minden nap, volt hogy egész napokon keresztül. Amúgy 12 éve ismerjük egymást mert egy osztályba jártunk általánosban.
Már sokszor mondta nekem hogy szeret. Meg énis szeretem őt.
Csak én túl félénk voltam hogy megkérdezzem hogy járunk-e.
Egyszer már rákérdezett hogy akkor összejövünk-e, de akkor még nem voltam benne biztos hogy jó lenne... : Szép lány, sok fiú hajtogat rá, és van egy aki olyan 13 évvel idősebb nála. A lány nem szereti ezt a fiút, aki nagyon kapar érte.
Mostanra meg már nagyon beleszerettem, és megkérdeztem hogy járunk-e. Nemet mondott, mert ő szeret egyedül lenni. De régen járt volna velem..
És a mai napig azt mondja hogy szeret..
Akkor most mivan? :S
Tudnátok tanácsokat adni? Vagy hogy szerintetek itt most mi van? :S mert én nem nagyon értem..
Szerintem nem sok eselyed van. Egyreszt, mert ti inkabb baratok vagytok. Volt osztalytarsak.
Masreszt meg szep lany, te meg nem vagy pasiban olyan nagy eresztes.
Ha tizeneveskent ilyen 30-as pasikat enged a maga kozelebe, jo esellyel nem Rad var sajnos.
Az, h. szeret, ugy kell erteni, h. kedvel, jo fejnek tart, de nem szerelmes beled, nem abarandozik rolad, nem rad gondol, mint lehetseges partner. Ha nem hagyod beken, meg meg is fog utalni. Hagyd egy kis idore, es fel ev mulva hivd el egy kavera, vagy csak kerdezd meg, mi ujsag. Egyszer meg eljohet a Te napod is, de ha eroszakos vagy, az nem vezet jora. Tudom, h. nehez lesz megallni, h. ne irogass neki naponta, de neha celravezetobb a tavolsagtartas.
Pont ez jutott eszembe nekem is :D
már nem is irogatok neki...
am ez igaz h a közelébe engedi.. nem 30, csak.. 27 :D
nekem azt mondta hogy már visszautasította 50x de még mindig hajt rá.. meg azt is mondta nekem h neki egy olyan korabeli srác kellene, nem egy vén f!sz :D
ezt akkor mondogatta, amikor még szerelmes volt belém :S
am ő mondta h szerelmes belém, nem csak barátként.. :/
de már lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!