Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ilyenkor mit akartok?
Egy srác csúnyán kihasznált egyszer mikor az exét akarta féltékennyé tenni... De elcseszte mert én továbbra is kedves és aranyos voltam ami nagyon fájt neki. :) A kapcsolatuknak nem volt jövője és szakítottak. Egy fél év után ismét felvettük egymással a kapcsolatot, sokat beszélünk találkozgatunk. És elég sokat változott mióta nem láttam. Mintha komolyabban venne... Többször is mondta, hogy ő nem akar engem többet kihasználni, meg hogy "tudom jól nem olyan vagyok akit szívesen bemutatnál a szüleidnek". De hogy kedvel engem, meg jól elvagyunk.
Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, tényleg megváltozhatott vagy megint át akar verni, nehezen tudok megbízni benne de mégis vonz, mint a mágnes.
17/L, 20/F
"Egy srác csúnyán kihasznált egyszer mikor az exét akarta féltékennyé tenni... De elcseszte mert én továbbra is kedves és aranyos voltam ami nagyon fájt neki. :)"
---> ez most komoly???
jesszusom....csak kihasznál téged tündérkém!
"Nem érdemelne még egy esélyt? :S"
Ő is erre játszik éppen. Hidd el, az ilyen "trükkös" emberek sosem változnak meg, csak ügyesen színészkednek.
Egyébként is, a jó párkapcsolat egyik alapköve a kölcsönös bizalom. Ha már az elején nincs meg, belekezdeni sem érdemes. Jobban jársz, ha mást keresel, bármilyen nehéznek tűnik is most.
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit TE akarsz! ebben nem lehet tökéletes tanácsot adni..sose tudhatod! Persze készülj fel, hogy érhet csalódás, de jó is kisülhet belőle!
nekem hasonló volt a történet, 2 éve együtt vagyunk
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!