Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ilyenkor mit akartok?

Figyelt kérdés

Egy srác csúnyán kihasznált egyszer mikor az exét akarta féltékennyé tenni... De elcseszte mert én továbbra is kedves és aranyos voltam ami nagyon fájt neki. :) A kapcsolatuknak nem volt jövője és szakítottak. Egy fél év után ismét felvettük egymással a kapcsolatot, sokat beszélünk találkozgatunk. És elég sokat változott mióta nem láttam. Mintha komolyabban venne... Többször is mondta, hogy ő nem akar engem többet kihasználni, meg hogy "tudom jól nem olyan vagyok akit szívesen bemutatnál a szüleidnek". De hogy kedvel engem, meg jól elvagyunk.

Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, tényleg megváltozhatott vagy megint át akar verni, nehezen tudok megbízni benne de mégis vonz, mint a mágnes.

17/L, 20/F

2012. márc. 17. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:

"Egy srác csúnyán kihasznált egyszer mikor az exét akarta féltékennyé tenni... De elcseszte mert én továbbra is kedves és aranyos voltam ami nagyon fájt neki. :)"

---> ez most komoly???

jesszusom....csak kihasznál téged tündérkém!

2012. márc. 17. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
döntsd el te. az ilyen 14-18éves lányokat könnyen lehet "etetni" :))
2012. márc. 17. 21:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, jobban érezte volna magát, ha elküldöm a pi*csába. Mert akkor nem lett volna lelkiismeret furdalása. De én tényleg nem vagyok olyan mint a többi lány. Nagyon sok szeretet szorult belém, és ő ilyen senki se szereti fiú és furcsán érezte magát mikor valaki ilyen kedves volt hozzá mint én :)
2012. márc. 17. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen könnyen lehet, de most tényleg azt érzem hogy törődik velem, ha nem vagyok otthon egész nap, ír nekem sms-t hogy hol vagyok, hiányol... Meg ilyenek. Meg képes hozzám leutazni a másik városból.
2012. márc. 17. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél ilyen naiv! Az exét akarta féltékennyé tenni veled, tehát már akkor is csak egy tárgyként kezelt, ezután miért tenné másképp? Dehogy változott meg, az ilyenek nem változnak, csak manipulálni akar megint. Viszont ha ismét bedőlsz neki, akkor meg is érdemled.
2012. márc. 17. 21:53
 6/10 A kérdező kommentje:
De mivan ha mégse? Nem érdemelne még egy esélyt? :S
2012. márc. 17. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nem érdemelne még egy esélyt? :S"

Ő is erre játszik éppen. Hidd el, az ilyen "trükkös" emberek sosem változnak meg, csak ügyesen színészkednek.

Egyébként is, a jó párkapcsolat egyik alapköve a kölcsönös bizalom. Ha már az elején nincs meg, belekezdeni sem érdemes. Jobban jársz, ha mást keresel, bármilyen nehéznek tűnik is most.

2012. márc. 17. 22:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat akkor kénytelen leszek résen lenni
2012. márc. 17. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit TE akarsz! ebben nem lehet tökéletes tanácsot adni..sose tudhatod! Persze készülj fel, hogy érhet csalódás, de jó is kisülhet belőle!

nekem hasonló volt a történet, 2 éve együtt vagyunk

21/L

2012. márc. 17. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:
kérdésre válaszolva "ilyenkor dugni akarunk egy jót"
2012. márc. 18. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!