Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba?
szerintem elég világosan látja ő magát tanácsadó nélkül is.
valószínűleg a sütikészítéssel lesz itt a probléma.
valami új receptet kell találnod.
Ennyiből nem lehet tudni, de az már jó pont, ha valaki nem csak másokban keresi a hibát.
Egyébként bizonyára majd lepontoznak, de a legtöbb fiúnak nincs magas igénye a nőkkel szemben. Szerintem ne tanulj meg bízni, mert a legtöbb egy primitív féreg. Ha olyan barátot akarsz, aki tud szeretni, akkor ne a vagány jóképű srácok közül válogass, azok megkapnak mindent, amit megkívánnak, és mindent megkívánnak... Általában a félénkebb, csendesebb srácok nem a szórakozásban látják az élvezetet. Persze vannak kivételek, de többségében ezt látom. Sok visszahúzódó szeretethiányos srác van, sokkal több, mint "normális lány". Csak az a baj velük, hogy a csalódásaik miatt elbújnak a világ elől, nem ismerkednek, nem beszélgetnek.
A válaszolók meg túl sokat foglalkoznak a szexszel meg a külsővel, ez a fiút átlag hozzáállása miatt van, ne figyelj rájuk.
Az eddigiek alapján "normális lánynak" tűnsz, az, hogy megcsalatak annak tudható be, hogy naiv voltál, ami nem baj, mert a lányok alapvetően bizakodóbbak, és ez lehetne jó tulajdonság is, ha a fiúk nem használnák ki. Sajnos a mai világban a fiúk nagy része csak szexet akar, nincsenek lelki igényeik, ezért nem szabad bíznod bennük. Nem kell féltékenynek lenned állandóan, csak jobban meg kell ismerned, változtatni kell az ízléseden.
# 13/22
Egy egyezési pont még nem jelent azonosságot.
Palacsinta:
Ez meg a másik. Tipikus férfi gondolkodás. Egy nő arra jó hogy kielégítse a nemiszervem meg a hasam. Ez kissé elszomorító.
Szerintem nem benned van a hiba, de nem ismerlek, az önismerettel meg az a baj, hogy mindenki szebbet mutat magáról, mint ami valójában.
Én csak annyit mondok, hogy legyél óvatosabb és kételkedő, de ne válj nagyképűvé, mint a többség manapság.
Ez meg a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!