Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Már úgy érzem bennem van a hiba. NEm volt még egy normális barátom se, voltak kapcsolataim, de egyik sem végződött túl szépen, jó párszor meg is csaltak. Próbálok ismerkedni, és igyekszek bízni is, de egyszerűen nem találok olyan fiút, akinél azt érzem, hogy igen vele eltudnék képzelni egy komolyabb kapcsolatot. Nem vagyok az a minden nap bulizok-os partyarc, de azért antiszoc sem vagyok, szeretek új embereket megismerni, de valahogy még sem sikerült még 1 normális fiút találnom. Pedig nincsenek nagy elvárásaim, cs annyit szeretnék h végre vki szeressen.
2012. márc. 17. 22:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

szerintem elég világosan látja ő magát tanácsadó nélkül is.

valószínűleg a sütikészítéssel lesz itt a probléma.

valami új receptet kell találnod.

2012. márc. 17. 23:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet tudni, de az már jó pont, ha valaki nem csak másokban keresi a hibát.

Egyébként bizonyára majd lepontoznak, de a legtöbb fiúnak nincs magas igénye a nőkkel szemben. Szerintem ne tanulj meg bízni, mert a legtöbb egy primitív féreg. Ha olyan barátot akarsz, aki tud szeretni, akkor ne a vagány jóképű srácok közül válogass, azok megkapnak mindent, amit megkívánnak, és mindent megkívánnak... Általában a félénkebb, csendesebb srácok nem a szórakozásban látják az élvezetet. Persze vannak kivételek, de többségében ezt látom. Sok visszahúzódó szeretethiányos srác van, sokkal több, mint "normális lány". Csak az a baj velük, hogy a csalódásaik miatt elbújnak a világ elől, nem ismerkednek, nem beszélgetnek.

A válaszolók meg túl sokat foglalkoznak a szexszel meg a külsővel, ez a fiút átlag hozzáállása miatt van, ne figyelj rájuk.

Az eddigiek alapján "normális lánynak" tűnsz, az, hogy megcsalatak annak tudható be, hogy naiv voltál, ami nem baj, mert a lányok alapvetően bizakodóbbak, és ez lehetne jó tulajdonság is, ha a fiúk nem használnák ki. Sajnos a mai világban a fiúk nagy része csak szexet akar, nincsenek lelki igényeik, ezért nem szabad bíznod bennük. Nem kell féltékenynek lenned állandóan, csak jobban meg kell ismerned, változtatni kell az ízléseden.

# 13/22

Egy egyezési pont még nem jelent azonosságot.

Palacsinta:

Ez meg a másik. Tipikus férfi gondolkodás. Egy nő arra jó hogy kielégítse a nemiszervem meg a hasam. Ez kissé elszomorító.

Szerintem nem benned van a hiba, de nem ismerlek, az önismerettel meg az a baj, hogy mindenki szebbet mutat magáról, mint ami valójában.

Én csak annyit mondok, hogy legyél óvatosabb és kételkedő, de ne válj nagyképűvé, mint a többség manapság.

Ez meg a másik.

2012. márc. 18. 06:40
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Igen, van is egyfajta távolságtartásom a fiúkkal szemben, mert nagy részük meglát, és rögtön csak szexelni akarnak. Én tudom, hogy fontos dolog, de nem akarom, hogy csak ezért kelljek valakinek.
2012. márc. 18. 13:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor mit vársz egy fiútól, miért szeressen? Azért azt sem szabad elfelejtened, hogy ha nincs személyiséged, és unalmas vagy, akkor szexen kívül másra nem leszel jó neki.
2012. márc. 18. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!