Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bennem van a hiba, vagy ő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba, vagy ő a túl gyerekes?

Figyelt kérdés
Csak annyit kértem a fiúmtól,hogy kicsit többet beszéljünk, mint amennyit mostanában beszélünk(szinte alig),erre úgy tett,hogy nem elég,hogy hétvégén mikor ott vagyok nála kibeszélgessük magunkat? Elmondtam neki,hogy szerintem nem figyel eléggé rám,és azt válaszolta,hogy nem vagyok királynő,hogy állandóan rám figyeljen. De az normális,hogy 2 éve járunk és nem birom bele megbeszélni amit kell mert ő számítógépen játszik valami idióta játékot?
2012. jan. 26. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem szeret téged...
2012. jan. 26. 22:23
 2/15 Bence_ ***** válasza:
100%

Nem, nem normális.

Különbözőek vagyunk. Neked kell eldöntened, hogy neked kell e ő így. Ha nem akkor lépj. Ha szeret akkor lép veled (változik ő is).

2012. jan. 26. 22:23
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Van egy tippem...idióta játék=WoW, onnantól érthető. Egyébként ne keresd egy hétig (szokásos női praktika), és le se tudod majd vakarni magadról ha még érdekled.
2012. jan. 26. 22:32
 4/15 anonim válasza:
Ez tényleg nem normális. E amit most leírtál azt akarja tükrözni hogy egyszóval tojik rád. (Már bocsi a kifejezésért) Vagy tarcsatok szünetet vagy szakítás vagy el viseled ezt a helyzetet. Neked kell dönteed.
2012. jan. 26. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. jan. 26. 22:34
 6/15 A kérdező kommentje:

16 évesek vagyunk.

Ezen még gondolkodnom kell..valószinűleg nem fogom keresni egy hétig. Utána meg majd lássuk. :S

2012. jan. 26. 22:38
 7/15 anonim ***** válasza:
ha amúgy is csak hétvégén beszéltek, akkor nem fog neki feltűnni, ha egy hétig nem keresed.
2012. jan. 26. 22:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Idáig hétköznap is beszéltünk..legalább 15percet naponta. Most már 5-öt se..
2012. jan. 26. 22:46
 9/15 anonim ***** válasza:
ez nem is kapcsolat. nem szeret téged, ez 99,99%. akarsz olyannal együtt lenni, aki nem szeret, semmibe vesz és leszar?
2012. jan. 26. 22:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem. :S
2012. jan. 26. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!