Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, hány kilónak nézek ki? Jó ez a fürdőruha?
Vállalható már így az alakom? Nagyon sokat edzettem de még így is bizonytalan vagyok az eredményben...
Az átlagos szintet sikerült már elérnem? :D Szerintetek hány kiló vagyok? Nem a mérlegnek szeretnék hinni hanem a véleményeknek.
21:46 Küldj magadról képet, kíváncsi vagyok te hogy nézel ki. Ha egy ilyen testre azt mondod kövér, akkor nem tudom te hol élsz.
Kérdező, szupi alakod van. Legyél magaddal megelégedve, hidd el mások ölni tudnának ezért :) A fürdőruci viszont rémes. Ha adhatok tippet, szerintem inkább valami színesebbet válassz, a fekete még jobban sápít és kiemeli a hófehér bőröd :) 19/L
Bocsi fikázni mindent tud, ha valami nekem nem tetszik részletesen kifejtem, hogy miért. Te is megtehetnéd a kedvemért hogy elmondod mi nem tetszik talán tudnék a hányás testemen változtatni :D
Igen a fürdőruha új szerettem volna venni valami matrózszerűt de tényleg lehet hogy a másik türkizkék pöttyös vagy a pink jobban áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!