Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk lányok, hány kilónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, hány kilónak nézek ki? Jó ez a fürdőruha?

Figyelt kérdés

Vállalható már így az alakom? Nagyon sokat edzettem de még így is bizonytalan vagyok az eredményben...

Az átlagos szintet sikerült már elérnem? :D Szerintetek hány kiló vagyok? Nem a mérlegnek szeretnék hinni hanem a véleményeknek.

[link]

2012. márc. 17. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Vállalható?:D

Egész nyáron mutogatnod kéne a strandon:D Főleg hogy addig még jobb lesz:)

Jó alakod van nyugi.

2012. márc. 17. 14:49
 12/25 anonim ***** válasza:
a tested az tetszik, a fürdőruha már kevésbé.
2012. márc. 17. 15:00
 13/25 anonim ***** válasza:

jól nézel ki, azt nem tom hány kiló lehetsz mivel a magasságodat se mondtad, de teljesen normálisnak tűnik, persze még lehet formálni rajta, de az már inkább csak azért h te jobban érezd magad, ebbe az alakba normális ember amúgy se kötne bele;):)

22/F

2012. márc. 17. 15:03
 14/25 Ivan Iljics ***** válasza:

Gyönyörű alakod van, gratulálok.

Néhány haverom megirigyelné a hasizmodat. :)

2012. márc. 17. 15:05
 15/25 anonim ***** válasza:

sztem is gyönyörű vagy, ne rinyálj! :D

f18

2012. márc. 17. 21:20
 16/25 anonim ***** válasza:
Merre fele laksz? :D Különben nagy jó alakod van. Egy baj van a képpel, hogy nem látszik az arcod :D 19/F
2012. márc. 19. 11:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát ilyen ócska képszerkesztéssel 12 éves 89 kiló és 56os iq-t nézek ki.
2012. márc. 20. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Csinos vagy nagyon, de hidd el, a legfontosabb a kisugárzás:) Legyen önbizalmad, mosolyogj sokat, ne látszódjon, hogy görcsölsz a külsődön. Ha felszabadult vagy, akkor a pasik is rád fognak tapadni;)
2012. márc. 20. 21:42
 19/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, problémád van? Elnézést kérek hogy a laptopomon nincs photoshop és nem tudom szanaszét retusálni a testemet! Painthez képest szerintem ügyes voltam! :D

Szóljál már be. Az IQ-m meg jobb ha nem firtatod lehet már most okosabb vagyok nálad.

2012. márc. 20. 21:43
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó utáni :D Igyekszem és hidd el a mosolygással nincs baj. Sugárzok mint Csernobil :)
2012. márc. 20. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!